Отговори на тема
 Появи се шум отзад! 
Автор Съобщение

Постове: 19
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте,появи се доста дразнещ шум отзад на моята Импреса комби 2000г.Смених гумите и джантите преди беше с 14цола сега минах на 15цола и се появи шума.дали е от гумите Dunlop SP STREETRESPONSE 2 185/65 15 88T или са тръгнали лагерите и се натовариха по вече?шума е най силен при бавна скорост 40/60 км/ч после почти изчезва.въртях ляво дясно няма разлика :( въпроса ми е дали е от гумите или от лагерите?ако е от лагерите кой от двата?няма никакви луфтове вдигах я и проверявах и ги въртях и нищо :-? нищо не чувам.маслата ги проверих бистри сълза! вече мисля за някаква изолация за багажника която да поглъща шума и без това е много рехава :) смяна на гумите абсурд ако трябва ще я карам с тапи в ушите :giggle:

Пет Май 23, 2014 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ogivt написа:
вече мисля за някаква изолация за багажника която да поглъща шума и без това е много рехава :)

Колега, най вероятно е от гумите, и моята Импреза също ми е шумна от към задницата а всичко е ок.... изолация ли им куца кво ли не зная, но са си шумнички... :beer:

Пет Май 23, 2014 8:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз сменях лагер главина колега , но при мен шума се увеличаваше сьс скороста. Попадал сьм на много шумни гуми през живота си и засега от описанието на проблема и заради това , че си направил някакви тестове...бих заложил на гумите. :good:

Пет Май 23, 2014 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема