Отговори на тема
 въпрос за конкретен автомобил 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, днес гледахме този автомобил:
http://www.mobile.bg/11396691421057510
нямаше акумулатор и затова впечатленията ми са само визуални, но като цяло ми хареса.
Не съм запознат с марката затова се ригистрирах и попрочетох тази тема:
viewtopic.php?f=6&t=11849
направи ми впечатление, че пише че няма фабрично произведени с газ, а на тази която гледахме на багажника пишеше Bifuel.
Нещата, които основно ме интересуват са каквто трябва да се гледа преди покупка, колко скъп за поддръжка е този с модел с 2.0 двигател и газ, какви са често срещаните проблеми, какво трябва да се смени непосредствено след покупка при положение, че е от чужбина и не се знае кога и какво е сменяно последно. За разхода видях, че пише около 14 градско, 11 смесено, но не разбрах дали става дума за газ или бензин въпреки че ако е с ГИ би трябвало да са почти еднакви стойности. Колата ще се кара малко и основно градско в София.
Благодаря предварително.

Съб Май 24, 2014 10:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега не визуално,а технически трябва да ти хареса и не на теб ,а на някой добър автомонтьор .Чети форума и не бързай с парите . :idea:

Съб Май 24, 2014 11:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема