Отговори на тема
 проблем с чистачки 
Автор Съобщение

Постове: 89
Автомобил: impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
На Витиня ме изненада проливен дъжд, пускам чистачките нищо- ужас :(. Преди това си работеха без задната. Нито те нито помпичката за водата върти. Проверих бушоните един по един всички са наред, някой да има идея?

Съб Авг 16, 2014 6:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
render написа:
На Витиня ме изненада проливен дъжд, пускам чистачките нищо- ужас :(. Преди това си работеха без задната. Нито те нито помпичката за водата върти. Проверих бушоните един по един всички са наред, някой да има идея?

Чистачките са на отделно моторче - отпред вдясно в моторния отсек, то се прецаква. Помпичката е на казанчето - редовен пациент е.
Не знам обаче защо се предават при първия по-сериозен дъжд - и при мен беше така.

Съб Авг 16, 2014 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
... Не знам дали има изгоряло по двигателчетата ама до тях не стига ток :(, а бушоните са си наред

Съб Авг 23, 2014 8:49 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Вчера ходих на автоелектричар, погледна и каза, че не му се занимава защото тия коли били със странна ел система и цял ден щял даzaguби да проверява.:( Аз помня че подадох ток от акумулатора на задната чистачка да видя да видя здраво ли е моторчето защото не въртеше, след това спря всичко. Нещо аз прецаках ама какво ?

Нед Авг 24, 2014 7:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, от предпазителя захранването минава през превключвателя на волана. Ако ще проверяваш захранването трябва да измериш стига ли до него напрежение и дали излиза от него при включено положение.

Нед Авг 24, 2014 9:00 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
До буксата на превключвателя на волана има захранване, след превключвателя не успях да измеря

Нед Авг 24, 2014 12:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема