Отговори на тема
 Покупка на Импреза II 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги, спрял съм се на импреза 2001 година с кръглите фарове 2,0 125 конски сили и имам няколко въпроса.
Свикнал съм да карам евтино на газ, интересува ме горе-долу какъв разход дава на газ? Не е ли много посочения разход от 13.5/100 на бензин? Излиза, че гори повече от легаси със същия мотор. Как стои въпроса с обслужването ангренаж, ролки, водна помпа? Нещо специфи4но да гледам при покупка, примерно омаслявания къде може да има или някакви конкретни слабости за модела? Всеки отговор ще ми е от полза, не съм запознат със субару, досега съм карал сивик. Благодаря!

Нед Сеп 21, 2014 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
search.php?search_id=unanswered

Нед Сеп 21, 2014 10:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Виж в основен форум има тема за новодошли с основната инфо.

Нед Сеп 21, 2014 10:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 89
Автомобил: impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Мога да ти кажа за 1.6 95 коня на газ, мисля че разликите са минимални дълаг път -7-10 зависи от начина на каране 7 много трудно трябва да креташ със 100-120 и да не минаваш 3 к оборота както и да няма много тирове, средно при нормално каране ми е 8, градско ( карам я всеки ден) 10- 12 тука малко е кофти защото засичам само газта а то си гори и бензин докато обърне на газ.
Ще добавя, че досега се понася много добре на газ - уредба Романо някъде около 10 000 км мисля че я избива. Консумативи мисля неприемливо скъпи както и здравината е малко преувеличена просто нормална японка като надежност но 4по 4, реално помисли за по нова като модел тая като и подмениш това което трябва ( то винаги има) става на цената на по новите модели ( това вече си е мое мнение как аз го почуствах след пълно освежаване на машината ) успех :)

Чет Окт 09, 2014 2:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема