Отговори на тема
 Задна стабилизираща щанга Импреза 94 - замяна 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 166
Автомобил: Subaru Impreza 1.6GL AWD
Рейтинг: 21
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, искам да попитам от какъв модел субару (модел, година, двг, коне) мога да ползвам задна стабилизираща щанга - моята е 13мм в момента, (Импреза седан 1.6 AWD, 90к.с, 11.93), искам да я сменя със такава същата, но с по-голям диаметър (между 16 и 20мм). Ще съм благодарен за помощта. Поздрави.

Чет Сеп 03, 2015 10:13 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
sanmartin84 написа:
Здравейте, искам да попитам от какъв модел субару (модел, година, двг, коне) мога да ползвам задна стабилизираща щанга - моята е 13мм в момента, (Импреза седан 1.6 AWD, 90к.с, 11.93), искам да я сменя със такава същата, но с по-голям диаметър (между 16 и 20мм). Ще съм благодарен за помощта. Поздрави.

WRX -до 2000 г. братле

Чет Сеп 03, 2015 7:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 226
Автомобил: Субару Импреса 2,0
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
sanmartin84 написа:

Koлега,би ли обяснил защо се налага поставянето на такъв размер ст.щанга.Много ми е любопитно,защото аз карам Импреса комби-97 година и нямам въобще стабил. щанга на задния мост фабрично.И не чувствам никаква необходимост от такава щанга,точно обратното-доволен съм,нищо не потропва от зад и не се налага честа подмяна на разни биалетки,тампони и др.консумативи свързани с тази щанга.

Чет Сеп 03, 2015 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 166
Автомобил: Subaru Impreza 1.6GL AWD
Рейтинг: 21
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Проблема ми е малко дълъг - комбиниран проблем от уморени пружини, вероятно уморена щанга, удар отзад отляво в многоточковото захващане и желание след като ще я разглобявам така и така отзад, поне да свърша работата както трябва, а не на 8 месеца да и правя по нещо. Поздрави...

Пет Сеп 04, 2015 6:05 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема