Отговори на тема
 Въпрос за Impreza II 
Автор Съобщение

Постове: 11
Автомобил: Honda CIVIC COUPE
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте.
Интересувам се от Субару Импреза 2005 година ,комби които са с новото табло и волан.Мотора държа да е 1.6,95 коня заради данъка,защото за 30 коня ми скача с едни сериозни пари тук в Бургас поне.Пък и имам друга кола която има достатъчно сила и ми стига да и плащам и нейния висок данък.Трябва ми кола с комфорта на това Субару кола за работа за село и тнк.в същото време с климатик и с достатъчно място в багажника.И не на последно място истинска японка с качеството на Субару.
Та интересувам се като цяло как седят нещата с поддръжката при този модел от към обслужване на двигател и окачване.Имат ли някакви хронични проблеми тези коли примерно с кутиите с двигателите и тнк.Изчел съм доста за това какво трябва да се гледа при покупка на Субару,но като цяло ме интересуват най вече мнения на хора които карат такива коли и имат реални отзиви/може и такива с 2.0 мотор/.
Примерно при регулиране на клапани наистина ли се вади целият двигател,както и за смяна на гарнитурите на капаците на главите или пък за смяна на гарнитура на глава.
Благодаря ви.

Чет Сеп 03, 2015 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Автомобил: Honda CIVIC COUPE
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Все едно въпросът е за Aston Martin...Наистина ли е толкова рядък този автомобил и е толкова слабо разпространена марката в България.Аз си мислех,че само в нашият град не се карат тези коли.

Нед Сеп 06, 2015 9:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема