Отговори на тема
 Проблем табло външна температура ? Бъги 2.0 2003 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 8
Автомобил: Impreza
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги от скоро съм в зоната на суби-тата но както всички вас се старая да поддържам машината си да е 6+ от мерак отворих таблото и му смених осветлението нищо сложно монтирахме диодна лентичка зад уредите изтрих зелената подсветка монтирахме таблото обратно всичко свети перфектно единствения голям проблем е че ми се загуби външната темпреатура показва OUT TEMP C и дотам няма и следа от цифри колко е температурата нито тере примерно ако е заминал датчика,незнам дали е точна темата ми за въпроси ако не е моля да ме извинят админите,ако някой е е запознат да помогне моля ще съм благодарен!
Изображение

Нед Дек 20, 2015 11:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 704
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Първото нещо е да си провериш всички букси и кабели, които си махал... ама това предполагам и сам си се сетил.
Второто нещо е, че температурата не се показва ако не си свързал управлението на климатроника т.е. врътките на централната конзола. Виж дали там няма някакви мизерии - прекъснат кабел, хвърчаща букса и пр.

Сря Дек 23, 2015 1:09 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема