Отговори на тема
 Трудно първо палене сутрин. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 34
Автомобил: Subaru Impreza
Телефон: 0878312131
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, Честита нова година, здраве и безаварийна.
Имам Impraza 2,0 125 конски сили 2000 година.
Проблемът е , че рано сутрин пали доста трудно сменил съм кабелите, свещите, бобината, почистил съм стъпковия мотор, няма почти никаква разлика в паленето.
Забравих да добавя, че след като запали и се изфорсира нямам никакъв проблем паленето.
Възможно ли е да е от датчика за температура, защото го прави само сутрин при първото палене.

Благодаря ви предварително.

Пон Яну 04, 2016 10:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Възможно е, колкото и от потънали клапани.
За да рабереш дали темп датчик е капут, трябва да оставиш колата в сервиза да го видят сутрин на студен двг.
Междувременно си измери вакума на двг-то, в сервиза рябва да могат...

Пон Яну 04, 2016 11:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 26
Автомобил: Toyota Corolla E12
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
За много години на всички! :cool:

Колега,TDanev,
както са ви посъветвали е необходимо да оставите колата в сервиз - може да споделите къде се намира колата и да разгледате опциите за проверени форумни сервизи.

Имал съм случай,в който само сутрешното палене беше трудно и то първото,а после цял ден безгрижни стартове.
Оказа се износен стартер - след подмяна на четки и почистване на колектора всичко си дойде на мястото.

Също може да проверите масите и силовите кабели - трябва да са добре стегнати.

Ако трябва да говорим за сензор бих заложил на температура на охлаждащата течност.

Успех с решаването на проблема. :good:

Вто Яну 05, 2016 8:07 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема