Здравейте колеги! Тази седмица купих Subaru Impreza 1.5 AT, 2008г. Закарах я за преглед в сервиз subaruland на околовръстното близо до Симеоновско шосе. Всичко по колата уж е ОК. Има за смяна 2 тампона отпред и свещи. Нов ангренажен ремък и сменено масло на скоростната кутия в сервиз Gemini-4. Ремъка незнам кога точно, но маслото на автомата е сменено на 94000 км. В момента колата е на 97000. Има газова уредба със смазване на клапаните, но човека в сервиза ми каза, че е с механично смазване и е по-добре да ми сложат електронно. Има и навигация и камера за задно виждане + парктроник отзад, подгряване на предните седалки. Всичко работи и свети на първо четене. Дано така си и остане

Имам няколко въпроса колеги:
1. Къде бихте ме посъветвали да отида за газта. Да подчертая, не е модела Bi-Fuel, а газта е слагана допълнително. До сега съм карал единствено Ауди А3 1.9TDI и нямам никакъв опит с
бензинки и още по-малко с такива + газ
2. Ако може да ми пратите user/service manual за колата, ще съм Ви много благодарен. Намерих някакви в нета, но са все за субару за американчетата, а там 1.5 мотор няма

Онея под 2.5 не признават май

3. Както колегата по-горе е написал и аз гледам моя VIN и ми казва, че не открива такъв в тяхната база - странна работа да му се невиди.
4. Ще я снимам и ще кача снимки (да ви се похваля - xa-xa). От снимките ако може да ми кажете на какво Ви прилича навигацията и откъде да и намеря manual. Като я включа се показва емблемата на субару, картата е на iGo, има bluetooth мога си подключвам телефона, изглежда супер харабийска с копчета от двете страни, включително зелена и червена слушалка от дясната страна на дисплея, който е и тъчскрийн, но не мога да определя дали е оригиналната.