Отговори на тема
 Проблем с централно заключване 
Автор Съобщение

Постове: 9
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Отскоро съм собственик на Subaru Impreza 1.6 Bugeye.
Имам само един ключ без бутони на него, и нямам дистанционни. Дали мога да взема дистанционни от ebay, amazon... или втора употреба от друго такова Subaru, и да ги обуча чрез метода с 10-те включвания на контакт, с натиснат педал на спирачката и тн?
Имам проблем с централното заключване - не работи и трябва да заключвам всяка врата по отделно - можете ли да ми кажете къде му се намира бушонът, за да го проверя.
Също така ключето за заключване на шофьорската врата (вътре до дръжката за отваряне) се движи свободно и не заключва/отключва вратата. Това ключе механично ли е свързано с ключалката или е електрическо?
Ще се радвам ако някой прати линк към схема къде физически в колата се намират отделните компоненти на системата за заключване.

Сря Фев 17, 2016 11:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Im ... WIRING.pdf
Честито и добре дошъл. 17 глава в пдф-а.

Сря Фев 17, 2016 1:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за схемата.

Сря Фев 17, 2016 2:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Май схемата не съответства на моят автомобил - аз имам само 4 палчета на 4-те врати до дръжките за отваряне. Нямам бутони за заключване.

Сря Фев 17, 2016 9:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема