Отговори на тема
 регулиране на клапани на импреза 1.8 куб. 
Автор Съобщение

Постове: 30
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
предстои ми смяна на ангренажен комплект , ще сменя и гарнитурите на капаците ,че ми омаслява от там.
Смятам да извадя целия двигател и да го обслужа (на масата отвън) ще проверя и състоянието на съединителя, моята табелка за разстоянието на клапаните липсва на капака. Колата е импреза 1,8 куб. 103 кон. 95 г. за двигатели 2.0 и 2.5 намерих темите и ги прочетох но моят мотор е друг,
ако някой може да помогне с информация.
Колата е с газов инжекцион (ако е от значение за реглажа).

Сря Ное 23, 2016 6:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 226
Автомобил: Субару Импреса 2,0
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
georgikoev написа:
Здравейте колеги,
предстои ми смяна на ангренажен комплект , ще сменя и гарнитурите на капаците ,че ми омаслява от там.
Смятам да извадя целия двигател и да го обслужа (на масата отвън) ще проверя и състоянието на съединителя, моята табелка за разстоянието на клапаните липсва на капака. Колата е импреза 1,8 куб. 103 кон. 95 г. за двигатели 2.0 и 2.5 намерих темите и ги прочетох но моят мотор е друг,
ако някой може да помогне с информация.
Колата е с газов инжекцион (ако е от значение за реглажа).

Колата ти е с хидравлични компенсатори и не се нуждае от регулировка на клапани.Клапани на Субару се регулират след 98 год.

Сря Ное 23, 2016 11:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 30
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря

Чет Ное 24, 2016 2:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема