Отговори на тема
 проблем №21 
Автор Съобщение

Постове: 61
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Момчета, при направената самодиагностика чека ми измига №21 т.е. " Engine coolant temperature (ECT) sensor. Някой има ли идея какво значи това, и какво трябва да го правя?
Като поведение на колата, забелязвам, че сутрин когато е студена няма мощност и много трудно набира, колкото и да натискам газта.
Другото интересно, което не знам дали има връзка, е че колата е така, откакто газаджиите взеха че си "оправиха" уредбата и сега на газ работи добре. Обаче имам чувството, че на бензин работата се прецака нещо. Вече не така равномерна и тиха работата но мотора на празен ход както беше. Уж казаха, че само са регулирали налягането на изпарителя, ама знаеш ли ги какво са врътнали... Ама, всъщност, тя колата сутрин студена работи само на бензин, тъй че, ако 21 е някакъв температурен сензор..., абе знам ли.
Трудно се гледа Субаро в провинцията, при положение, че си пълна ливада по отношение на автомобилите, вервайте ми. Затова, ще съм ви много благодарен, ако някой ми даде компетентен съвет.

Нед Ное 23, 2008 9:35 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1791
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
мисля температурен датчик аз.

Нед Ное 23, 2008 11:45 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: impresa 2.0l
Телефон: 0878115278
Рейтинг: -6
Кофти...
Отговори с цитат
Пост 
наи лесния начин е да премериш датчика при 20 градуса 3000ома при 80градуса 370ома датчика е с 2бр крачета намира се от дясната страна под колекторните тръби

Пон Ное 24, 2008 11:49 am
Върнете се в началото
Профил YIM

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Impreza WRX, лаконичен си като учителя Йода и също толкова загадъчен. Повдигни още малко пердето, ако обичаш.

Вто Ное 25, 2008 1:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1791
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Kalio написа:
Impreza WRX, лаконичен си като учителя Йода и също толкова загадъчен. Повдигни още малко пердето, ако обичаш.
пердето ще вдигна като се видим в пазарджик,тези дни ще посетя прекрасния ви град :-D :wink:

Вто Ное 25, 2008 8:21 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Силата нека с теб да бъде, Impreza WRX!

Вто Ное 25, 2008 9:03 pm
Върнете се в началото
Профил