Отговори на тема
 Помощ с смяна на генерация 
Автор Съобщение

Постове: 6
Автомобил: Impreza Wrx
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички, искам да си сменя генерацията на Импреза WRX-а ми. Вече съм сменил гърнете, сега остава мид пайпа и доун пайпа. Имам няколко въпроса. Харесал съм си от ebay една генерация за 200 паунда. Според вас това боклук ли е сравнение с COBB генерацийте които струват по 1500. Това е тази от ибей (http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-IMPREZ ... 35b89f984a), а това е на COBB (http://www.cobbtuning.com/Subaru-SS-3-T ... 512301.htm). Ако може някой да ми обясни защо е толкова по скъпа тази на COBB. Втория ми въпрос е като махна стоковия катализатор, и като сложа хай флоу катализатора, как да се справя с грешката за чек енджин на таблото, и до колкото виждам на хай флоу катализатора изобщо няма букса да го включик някаде. Та въпроса ми е какво да направя с катализатора за да може всичко да ми е ок. Благодаря ви за отделеното време на всички.

Пон Фев 09, 2015 11:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 235
Автомобил: CarBerry dccd Fory, LGT
Рейтинг: 456
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По-евтината освен че няма high-flow cat ще иска и преправяне - крива е. Uppipe-ът ѝ е твърде дебел и е по-добре да не го ползваш.

По т.2 - не става ясно на каква кола ще го правиш това. 16 битовите са ОК само със забрана на грешката, в редки случаи грешката се появява дори и след забрана и тогава се побутват едни прагове в ROM-a. 32 битовите са по-особени, там само със забрана на грешки не става, иска си ограничаване на разни параметри, иначе смесите варират повечко и работата на мотора не е постоянна.

Вто Фев 10, 2015 12:24 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Автомобил: Impreza Wrx
Нов фен
Отговори с цитат
Карам Импреза 2004 WRX комби. Значи да не се занимавам да купувам това от ибей...бихте ли ми препоръчали нещо по евтино от това на COBB, или да събирам пари :D Мерси

Вто Фев 10, 2015 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 67
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 GT Turbo
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
попаднах на същата генерация в ebay и ми се стори добър вариант. Видях, че темата е стара, но ми се иска, да разбера дали колегата е закупил въпросната генерация и имате ли мнения по въпроса. Все пак е неръждаема на ф76мм. и би трябвало да поотпуши моята GC8 GT turbo 1996? :)

Сря Юни 21, 2017 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема