Отговори на тема
 Маншони карета и семеринги скорости. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 460
Автомобил: Forester 2,5 XT AT
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги преди около 2 месеца си купих импреза комби 2000кубика 98' август с ръчни скорости. Още тогава видях ,че са ми изпуснали маншоните на предните карета и сега вече малко се отърсих от паричният шок които преживях в началото и реших да ги сменя за да не сменям след 2-3 месеца карета. Въпросът ми е някой знае ли какви са им размерите и дали може да ми препоръча марка или място от къде да ги купя. Също така и семерингите на скоростите са ми изпуснали(тези към предните карета) някой сменял ли такова нещо защото ми казаха ,ч е е доста трудоемко. И отново ме интересува цена, откъде размери, марки ,ако може снимки и т.н
Благодаря за помоща предварително.

Вто Май 26, 2009 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1869
Автомобил: LGT'10,Subaru Impreza 2.0 '97
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей,
като гледам, че си от София няма да ти е проблем да отскочиш до ул. Цар Симеон (мисля че така се казваше) - само магазини за авточасти има. Търсиш магазина на Технолинк и си купуваш оригинални маншони на Субару. Излизат около 35 лв на каре.
Можеш да сложиш и заместители, но за тази цена не си заслужава. Носи си талона на колата и по номер на рамата ще ти намерят и другите уплътнения.

Успех

Сря Май 27, 2009 9:25 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема