Отговори на тема
 CNG ИЛИ LPG 
Автор Съобщение

Постове: 12
Автомобил: Forester 2.0 / 2012г.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Преди дни се сдобих със Subaru Impreza. Искам да сондирам мнение каква газова уредба да й сложа. Карал съм и на пропан-бутан и на метан и за сега предпочитанията са ми в полза на метана...

Вто Май 01, 2007 10:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 657
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
добре дошъл във форума и честито за колата.
Добре казано "Субару Импреза", ама тазгодишно ли? Какво е, що е? Никаква информация не даваш. Дай данни за колата бре колега.

Вто Май 01, 2007 10:56 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей колега! Приятно изкарване ти пожелавам от името на всички във форума!

По темата: Преди въобще да помислиш за слагането на такава уредба, помисли добре, защото все пак караш Субару. България е страшно нещо, сещаш се за какво говоря, но наистина премисли преди да предприемеш каквото и да е. А относно вида на уредбата, мисля че най-логичното е на пробан-бутан, тъй като можеш да я заредиш навсякъде, че метан има само на няколко места в софия (на друго место въобще незнам дали има), та нали ти трябва да караш колата на това гориво, е как ше стане ако няма откъде да го сипеш :wink:

Сря Май 02, 2007 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Постове: 12
Автомобил: Forester 2.0 / 2012г.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Исках мнението Ви, за това кое гориво е по-подходящо и има ли някой, които е с преки впечатления за метана. Иначе метан има в почти всички окръжни (сега областни) градове- ако искате мога да ги изброя:)) Та проблема с зареждането отпада в голяма степен (поне за мен). Днес си посетих сервиза и там ми предложиха газов инжекцион на метан за около 2000 лева и мисля да се спра на него, че разхода ще е около 6 лева на 100 км.
А автомобила е 1,6L, 90 HP, модел 1998 г. и ако се вярва на километража е на 115 000 км.

Пон Май 07, 2007 8:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема