Отговори на тема
 Буксуване на задна и светване на Anti lock brake 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 297
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 115 HP
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
какво е общото, когато на лек наклон със задницата нагоре започва да буксува на диагонал, задно лява и предно дясно, светва Anti lock brake , съответно изчезва ABS-а . Гася, паля има си ABS #-o :?:
Това ми се случи 2 пъти досега, както и днес просто исках да пробвам, а буксувайки по тоя начин няма никакъв шанс да се премести нагоре супер странно е. Има ли някакви електроники на тия Импрези пък и светването и изключването на АБС-а
По принцип няма проблеми и не свети в нормално движение и си сработва и то доста по ледовете, но точно при буксуване да светва и все едно окуцява #-o #-o #-o страшно много ми прилича на проблема описан от @jafaar http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=6192 въпреки че няма нищо общо нито в колите нито в кутиите ....

Нед Яну 30, 2011 4:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И на аутбека и сега на ипрезата абс не ми свети като работи (като рита педала) но на бека ми е светвала няколко пъти лампата(анти бреик лок) или там от сорта квото пишеше без да има пречина помислих,че е време за смяна на накладки но го продадох без да разбера :waste:

ПП-не,че ти помагам с поста си просто споделям :smt023

Нед Яну 30, 2011 5:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Явно не са ни правени колите да се карат на задна :) Аз така и не пресъздадох с експериментална цел оня проблем, за който си постнал линка, за да видя дали ще успея да го повторя. Но тогава нищо по таблото ми не светна. Само си бъмчеше колата на каквито и обороти да я вкарам, но нито отлепи, нито завъртя гумите.

Пон Яну 31, 2011 9:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 297
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 115 HP
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
:roll: e при мен въртят колелата ама светва ламбата и не мърда страшна щуротия
ама колко съм прост то светва, защото 2 от колелата не се въртят нали за това са датчиците ама това увисване е идиотско въобще да не мръдва ще си търси блокировка :sti:

Пон Яну 31, 2011 11:30 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема