Здравейте! Предстои ми смяна на стъклото. Намирам си на старо на съответната цена, но в нея най-често не влиза самото сваляне от автомобила, от който го взимаш и съответно трябва да се справиш сам. Та въпросът ми е как точно става това по най-интелигентен и сигурен начин?
Ако искаш колега отиди до Кобра или някаде другаде само за сваляне немисля,че щте ти вземат повече от 20 кинта-разпитаи,ама сам нее работа, трябва да имаш едно стоманено важенце с което да отрежеш штипките ако несе откопчеят и да прорежеш лепилото.
Ако искаш колега отиди до Кобра или някаде другаде само за сваляне немисля,че щте ти вземат повече от 20 кинта-разпитаи,ама сам нее работа, трябва да имаш едно стоманено важенце с което да отрежеш штипките ако несе откопчеят и да прорежеш лепилото.
Аз не мога да разбера купуваш си стъкло втора употреба и си го сваляш. Ами ако се счупи какво става...плащаш стъклото което си счупил и отиващ на следващата кола и така до кога, докато се научиш да ги сваляш ли?
ами купувайте свалени стъкла, не се вкарвайте във филми стъклото се пука ако се надигне, много малко му трябва, на натиск към купето няма проблем, обаче натиснеш ли малко навън и дотам
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT