Отговори на тема
 Зануляване на грешка - airbag 
Автор Съобщение

Постове: 34
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Лампата за airbag-а свети постоянно, след обърщането на волана. Всичко си е на мястото. Грешката която допуснах е, че запалих колата преди да съм вързал airbaga-a на волана.
Как да зануля грешката... Изчетох доста, но без особен резултат.
Открих това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=g1K7PqhmDW8 ,но моята е по-старата импреса и като отворих отдолу под волана не открих такава букса каквато показват на клипчето. След това открих това
http://codes.rennacs.com/SRS-Airbag/Jap ... irbags.php и реших, че трябва да е някоя от тези букси... Днес ходих дори до севиза на Субару в Горубляне и там ми казаха, че немогат да я занулят, но не ми обясниха нищо, казаха, че неможело.
Коя е контролната
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как го е решил. Къде биха могли да ми помогнат?

Балгодаря предварително!

П.П. Возилото е WRX '99.

Сря Юли 27, 2011 3:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мисля, че ако е блъскана няма да може да се изтрие лесно. Има си хора и за това де, но с програматор.

Сря Юли 27, 2011 4:36 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 34
Нов фен
Отговори с цитат
Когато я взех колата всичко си беше ок и нямаше ненужно светещи лампи по таблото...
Аз лично не виждам логика...

Сря Юли 27, 2011 4:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами трябва да се види тогава дали няма някаква лоша връзка например. Това би трябвало да се види на тестер.
Питай при Митака например. Виж в Сервизи и Магазини има тема.

Виж и в тази тема я има описана процедурата за самодиагностика на SRS
viewtopic.php?f=1&t=8883&p=111110&hilit=%D1%E0%EC%EE%E4%E8%E0%E3%ED%EE%F1%F2%E8%EA%E0+SRS#p111110

Сря Юли 27, 2011 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, за изтриване на crash data, както и за ремонт на всичики видове модули можете да се обърнете към сервиз https://airbag.bg/firmware-na-srs-blok/ момчетата си разбират от работата и помагат за най-трудните случаи. Разполагат с най-съвременно оборудване за пълно четене и изтриване на crash data от всички марки и модели автомобили. Поздрави

Пет Май 22, 2026 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
anjina написа:
Здравейте колеги, за изтриване на crash data, както и за ремонт на всичики видове модули можете да се обърнете към сервиз https://airbag.bg/firmware-na-srs-blok/ момчетата си разбират от работата и помагат за най-трудните случаи. Разполагат с най-съвременно оборудване за пълно четене и изтриване на crash data от всички марки и модели автомобили. Поздрави

:execution:

Arrivederci

Пет Май 22, 2026 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема