Ако все още не си сменил Импреза-та - това е моето мнение - аз имам точно такава EJ20 MY 96 - съветвам те само да я оглеждаш добре за ръжда отдолу (но ти си знаеш - щом имаш Импреза) - иначе е по мое мнение е прекрасен автомобил и определено трябва да е по-добър от 1.8 - по-бърза, а и има климатик, две въздушни възглавници и АБС (абс-ът обаче по-принцип аз не го харесвам)! Също така по мое мнение спирачките на този модел са достатъчно добри - сравнително големи вентилирани предни дискове и само дискови отзад. И така за моята считам, че върви и спира супер (все пак доста автомобили съм подкарвал), а тук във форума има доста критики относно вървенето и спирането, но като че ли най-вече към ЕJ16 и EJ18, поне според мен за EJ20 не важат.
ПС - не съм карал EJ18 така, че не сравнявам директно.
st_krasi написа:
Зравейте колеги аз сам доволен собственик на импреза 94 прекрасна кола, но няма климатик. Та ми минават мисли за
уп .. заглдал съм се в 96г 116 коня по принцип знам мнението на феновете за всички субару мотори но ще ми е интересно да чуя конкретни мнения за тази модефикация