Отговори на тема
 Outback Sport Impreza Неспиращ АБС 
Автор Съобщение

Постове: 20
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Става дума за горепосочената кола. 2.2 4х4. При всяко натискане на спирачката се усеща как АБС-а подритва педала и се чува характерното тракане. Лампата индикираща проблеми със системата не свети. Дори и тази за двигателя също е в изключено положение. Имате ли някаква идея кое може да предизвиква това и как може да се реши проблема.
Друг въпрос ми е има ли смисъл да се сменя маслото на деференциалите при положение че колата е близо на 300к км. Благодаря ви предварително.

Пет Ное 16, 2007 6:01 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Гумите как са?

Пет Ное 16, 2007 10:20 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 20
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Проблема се оказа в спирачките. Ужасно много се бяха изтрили всички накладки. Отзад почти нищо не беше останало и явно това е правило проблем. След смяната колата заспа. Все пак педала ми се струва малко мек, но поне спира отлично, даже щяха да ме надънят здравата отзад.

Сря Ное 21, 2007 5:53 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
От около две седмици усещам леко " триене " във волана при излизане от завой и дори при въртене на волана от крайно ляво до крайно дясно положение на място. Усеща се за момент и невинаги.

Чет Дек 20, 2007 6:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема