Става дума за горепосочената кола. 2.2 4х4. При всяко натискане на спирачката се усеща как АБС-а подритва педала и се чува характерното тракане. Лампата индикираща проблеми със системата не свети. Дори и тази за двигателя също е в изключено положение. Имате ли някаква идея кое може да предизвиква това и как може да се реши проблема.
Друг въпрос ми е има ли смисъл да се сменя маслото на деференциалите при положение че колата е близо на 300к км. Благодаря ви предварително.
Пет Ное 16, 2007 6:01 am
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Гумите как са?
_________________ https://selectparts.bg/
Пет Ное 16, 2007 10:20 am
overload
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 5:53 am Постове: 20 Местоположение: Детройт Рейтинг: 0
Проблема се оказа в спирачките. Ужасно много се бяха изтрили всички накладки. Отзад почти нищо не беше останало и явно това е правило проблем. След смяната колата заспа. Все пак педала ми се струва малко мек, но поне спира отлично, даже щяха да ме надънят здравата отзад.
_________________ 99 Subaru Outback Sport Impreza 2.2 142hp,
От около две седмици усещам леко " триене " във волана при излизане от завой и дори при въртене на волана от крайно ляво до крайно дясно положение на място. Усеща се за момент и невинаги.
_________________ Subaru Impreza Outback Sport 2.2 99 г.