Снощи късно ми докараха толкова чаканта колица
Безкрайно много съм доволен , на 152 000 км, с цялата сервизна документация, книжки, упътвания, фактури и т.н. По сервизната книжка виждам , че е обслужвана преди 2 000 км., ремъците си личи че са нови, маслото е добре. Но въпреки всичко мисля да сменя маслата и всички филтри .
Дайте съвет какво масло да слагам (като марка и вид). Също и маслата на скоростите и дифиринцеала на какъв пробег се сменят, необходимо ли е сега да ги сменям или само да доливам при нужда. Също и цени ако знаете и препоръчани марки за филтри , масла , свещи...
Ще кача и снимки , но нека първо да преклуча с цирка КАТ, КАСКО, обслужване.
Поздрави на всички и Благодаря предварително за компетентните ВИ мнения !
.... и последно
Снощи директно я подкарах в снега (който е от София знае какво точно беше времето вчера

) още като я разтоварих. Ебати колата, карам със 120 км/ч и се пробвам да я завъртя или засуча на някъде, но тя стой като говедо на пътя и не помръдва, доста коли съм карал но такова нещо не ми се беше случвало. Уникално устойчив автомобил. ( с нови зимни гуми е Мишелин Алпин)
ВЛЮБЕН СЪМ В ТАЯ КОЛА
Много се радвам, че не си взех Mitsubishi Galant , също прекрасен автомобил, но не толкова здрав и устойчив на пътя