Отговори на тема
 Предложение за Систематизирана информация за Subaru Forester 
Автор Съобщение

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте на всички почитатели на Subaru :subaru_rulz:

Имам една молба към вас по-запознатите ( с уважение) :sos: .
От няколко месеца се ровя във форума и чета, но никъде не попадам на систематизирана информация за Subaru Forester - по генерации,години,двигатели,скоростни кутии,екстри,клиренс и т.н. такава[/size] каквато е по технически данни от производителя.
Молбата ми е ако може в началото на Mоделната гама / Forester да се прикачи една такава тема. Мисля ,че тук му е мястото (при феновете), а не човек да се рови по нета( wikipedia, automedia и т.н.), да сравнява и да открива разлика и да се чуди кое вярно.Също така би било полезно да се обяснят с прости думи всички ония съкращения LSD,VDC, VTD и др., предимствата и недостатъците (не субективни). В кой модели ги има.Да се сложат някой полезни линкове.

Може би това няма да е лесно ,но навярно всички ще се съгласите ,че ще бъде от полза за всички който те първа искът да се приобщят към тази религия наречена Subaru ,какъвто съм и аз. :) :) :)

Чет Мар 15, 2012 10:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 148
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл в "клуба" на ровещите се (и в прек, и в преносен смисъл). Некои хора ровят градинки и поляни, ние с тебе ровиме из нета. Съдба, дет' се вика. И аз съм на твоя хал. В интерес на истината виждам много смисъл в предложението ти, но света не се е променил от такива кат' нас, а от по-активната му част :idea:
Това ще е огромен труд, да се хване и да се систематизира информацията от:
- subaruclubbg.com
- subaru.com
- subaru.bg
- wikipedia
- youtube
- т.н.

Член съм и на други форуми, и да ти кажа едно добро начало е официални manual (като pdf, doc) на съответния модел да се качи (subaru.com e ценен източник, но трябва да се search-ват нещата, не са изложени на показ).

Има и друго нещо - за добро или лошо потребителската база (като бройка) на форумите на други марки е много по-голяма. Факт :idea:

Пет Мар 16, 2012 5:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема