Отговори на тема
 Проблем с шофьорската седалка на FORESTER MY '09 
Автор Съобщение

Постове: 8
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги, карам дизеловата версия. Имам проблем с шофьорската седалка, ръчна е, не е електрическа.

Когато с лостчето отстрани вдигна нивото на седелката максимално нагоре, още на следващото шофиране забелязвам, че седалката е потънала (изпуснала) с едно - две придърпвания на лосчето. Ако не обърна внимание веднага, забелязвам, че седалката потъва още повече и може да се наложи да "помпам" с лоста четири-пет-шест пъти докато се вдигне на максимум.

Забелязалили сте подобно нещо при вас?

Пон Сеп 29, 2014 2:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На баща ми на форестъра не се наблюдава подобно нещо. Той е около 90кг, ако това има значение.

Пон Сеп 29, 2014 11:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз нямам проблеми със седалката, защото постоянно я свалям до долу, след като жената е шофирала! Просто ти изтърва, и с времето пропада!

Вто Сеп 30, 2014 8:08 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема