Отговори на тема
 покупка на форестър 2011 
Автор Съобщение

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,колеги.Моля за съвет относно един форестър-2011 г.,2.0 бензин без турбо,автоматик.Колата е на около 100000 км реални и утре ще ходя да я гледам.Понеже съм нов във форума и не съм имал никога Субару,много биха ми помогнали съвети относно плюсове и минуси на тази кола.За какво да гледам най-много,и кои са евентуалните слаби места на колата?Карам автоматик от доста години,и държа и занапред това да си остане така :) Колата ми трябва и за градско,и за дълъг път,сравнително рядко-за приличен черен път,не бих го нарекъл дори лек офроуд.Другото,което ме интересува,е дали е ок официалният сервиз на Субару в България и дали там е най-добре да се провери колата,преди да я взема.Благодаря ви предварително!

Чет Ное 05, 2015 8:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 25
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
това е автомобил на няколко години и не би трябвало да има проблеми. едно от нещата което мога да ти препоръчам при толкова нова кола е просто разгледай цялостния вид на автомобила за да добиеш представа що за човек го кара и от това ще си направиш извод и как е поддържана.
заслушай се и в двигателя,боксера по принцип е много тих мотор и не трябва да има никакви излишни вибрации
това мога да те посъветвам, успех

Чет Ное 05, 2015 9:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема