Отговори на тема
 Въпроси относно Forester 98 година 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 8
Автомобил: Subaru Legacy III 2.5 AT 167 BHP
Телефон: 0877355707
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, искам да се извиня преди всичко, ако вече има такава тема, но не успях да я намеря в търсачката.

Имам следното возило: Subaru Forester 2.0 атмосферен мотор 127 к.с. 1998 година (нищо че в Австрийския талон пише 2000). Страшно много съм доволен от колата, тествал съм я на дълъг път и извън пътя, и съм страшно очарован. Остава само една газова да му сложа и заспива. :)

Нямам абсолютно никакви модификации. Обслужих мотора и спирачките преди 2-3 седмици и сложих нови пружини отпред. Всичко останало е бетон. Обаче ме мъчат няколко въпросчета.

Едното от които е, искам да махна катализатора и да сложа на негово място, така наречената "права тръба", та въпроса ми е: след като извърша тази операция възможно ли е O2 сензора да почне да ми прави проблеми или като цяло нещо по компютъра да ми прави проблем след манипулацията.

Другото което е, тази генерация много ме дразни, толкова е тиха, все едно съм хибрид. Искам да сменя крайното гърне, но не искам супер силният рев, а по-скоро да мърка задоволително и да може да се кара на дълго (пътувам всяка седмица средно по 300 км извън градско), и не искам да ми направи дупка в главата. :D Молбата ми е, да ми препоръчате крайно гърне или така нареченото "спортно" гърне, което да удоволетвори моето желание.

И последно искам да попитам, конкретно за този модел какви са особеностите, тъй като сега тепърва навлизам в нещата и искам да съм наясно със всичко.

Предварително Ви благодаря за отговорите и за проявеното търпение, относно моите "глупави" въпроси. Поздрави! :)

Сря Юни 22, 2016 11:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=1&t=15245

Сря Юни 22, 2016 11:58 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема