|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Компресор за климатик за Субару Форестър 2000, бензин, 2008+
| Автор |
Съобщение |
|
Спас
Автомобил: Субару
Телефон: 0878651865
Рейтинг: 0
|
|
Колеги, в тези гоерщини на връщане от морето ми спря климатика. При пръв оглед се оказа скъсан ремък, задвижващ компресора на климатика. При преглед от майстор обаче се оказа, че компресорът е блокирал, а ремъчната шайба "играе". Според майсторите, трябва да си сменя компресора. Въпросите ми са три: 1. Предполагам, че компресорът не може да се ремонтира, но все пак да попитам дали е правилно предположението ми? 2. Къде мога да си намеря нов компресор? Търсих по сайтовете, но намирам все до 2007 г. Единствено в оторизирания сервиз за Субару пише, че има моя модел, но цената му е над 1400 лв. Бих бил благодарен ако ме насочите към някаква приемлива цена и доставчик. 3. Би ли ми свършил работа компресор втора употреба? Някой знае ли къде да потърся.
|
|
|
|
| Сря Авг 16, 2017 3:23 pm |
|
|
|
pnikolaev
Напуснал форума
|
|
Здравей, При мен при профилактика на климатика ми установиха проблем в бобината. Колата ми е Фори 2004, 125 к.с. Намерих втора употреба компресор от ispitatela - София - Imperial Auto моргата ако не греша. Телефона му го има в Сервизи и магазини раздела. Поздрави.
|
|
|
|
| Сря Авг 16, 2017 4:05 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|