Отговори на тема
 Проблем със скоростната кутия 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Добър вечер на всички. Включвам се с един въпрос, който може да Ви се стори доста глупав. Пиша от името на познат, който му се налага да смени синхронизатора на 3та скорост. Става дума за номер 32650aa250. При запитване връщат отговор че излиза този и още един друг номер 32650aa051. След малко ровене, видях че този втори номер е за 6 степенна кутия, докато този който му излиза по рама е за 5 степенна. Разлика има разбира се и в цената. За неговия номер е с около 100 лева повече и с голям срок за доставка. Въпроса ми е, има ли осезаема разлика в самата част за единия тип кутия спрямо другия?

Пс. Извинявам се, ако въпроса е от “умните”, но съм много бос в тази сфера. Благодаря предварително за отговорите :)

Чет Май 08, 2025 9:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
lasabi написа:
...При запитване връщат отговор че излиза този и още един друг номер 32650aa051...

Запитай на друго място. Няма как да излизат части от различни кутии за една. Ако качиш шаси, може някой самарянин да ти даде точен номер.

Пет Май 09, 2025 8:40 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Оказа се, че другия номер е старият на този който ми излиза по рамата. Частта я намерих и поръчах. Благодаря за съвета.
пс. Аз работя в сферата с авточасти и имам достъп до програми, просто не знаех, дали са съвместими. Уви след запитване и четене разбрах че са.

Съб Май 10, 2025 12:13 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема