Отговори на тема
 Радиатор за ХТ 
Автор Съобщение

Постове: 40
Рейтинг: 46
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте,

Темата можа да е изтъркана вече, но реших все пак да ви попитам нещо. Имам сравнително нов радиаотор на колата, който е 16мм дебел, и лятото, когато дърпам ремарке на баир и на климатик започва да загрява, което не ми харесва! Та намерих радиаотор на 23мм 'Технотек' и конкретно въпроса ми е ще облекчи ли загряването на колата по-дебелия радиатор? Логично е ДА, но аз да питам, ако някой има опит .

Сря Апр 01, 2026 1:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не познавам марката радиатор Технотек, но за големите жеги основните стъпки започват с охладител за маслото и спиране на климатика. Жегата от кондензатора отива директно в радиатора, а в такъв пек се справят само Мишимото и Койорад най-вече(и пак не е гаранция). Правили сме тестове на живи данни с евтини алуминиеви радиатори и ефект има само първоначално за кратко време, единствено благодарение на по-големия обем охладителна течност. После става същото.

Сря Апр 01, 2026 3:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема