Отговори на тема
 Forester MY99, сее задницата 
Автор Съобщение

Постове: 84
Автомобил: Subaru Dragster MY99, 2.0 MT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
От какво може да е проблема в окачването на задницата, при положение, че сее(поднася) , когато едната задна гума минава през дупка, а другата по равен път ? Другу звуци - хлопане тропане няма, само поданасянето.

Чет Юни 09, 2011 9:55 am
Върнете се в началото
Профил
Active AWD
Аватар

Постове: 551
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Амортисьора май е избегАл ...

Чет Юни 09, 2011 10:27 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Чисто нови са + пружините

Чет Юни 09, 2011 10:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И мойта импреза уширява завоите с неравности, особено когато са под външните гуми. Но се отмества съвсем леко и като цяло си е стабиларка.
Нямам задна стабилизираща, апропо. Колата е в пълна изправност и фабрична окомплектовка, изключая газовата. Предполагам, че една щангичка ще ме оправи, но при теб със сигурност има такава.

Вчера летях през един канал в Младост, на завоя преди околовръстното. Не мога да си обясня що за образувание е това, но сякаш цялата останала настилка е потънала и канала е останал като бубуна и то доста голяма, баш насред пътя. Имаше някви рейсове до мен и пред мен, та се наложи да включвам свръхсветлинната предавка точно в завоя и тогава минах през въпросния канал с подскок, колата изнесе задницата чувствително по допирателната, но веднага се залепи за пътя и се разминах с вражеския крайцер без скачване. Така изтряска, че после цял ден търсих течове, следих дали държи права посока и слухтях за скъпо-струващи звуци :smt137

Чет Юни 09, 2011 6:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vertriebler написа:
Чисто нови са + пружините

С какви ги замени?
Най-вероятно си 'омекнал' отзад.

Чет Юни 09, 2011 8:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
с KAYABA + съответните по-твърди пружуни. Стойката е както трябва, возията леко твърда. Според мен проблема е от биалетки или тампони, но все пак да попитам за мнение.

Чет Юни 09, 2011 9:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
2 тампона на големите носачи от към купето и 2 -те биалетки са заминали. Тампоните са се превърнали от гумени в каучукови :) от хубавите ни дупки по пътищата. Колко ли може да струват..

Съб Юни 11, 2011 6:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 228
Автомобил: XV 2.0 CVT 12"
Рейтинг: -15
Кофти...
Отговори с цитат
Здравейте! И аз да изкажа предположение! Преди време сменях предни амове, даже ви бях питал, да ли амовете се регулират, защото бг-майстора, който ги постави каза, че може би се регулират! Така, както и да е бях сложил и нови гуми, реших и отидох на предница, за всеки случай! Там оня кюрд-майстор ми е.....майката на предницата, колата започна да дърпа на ляво! И пак, както и да е най после отидох на читав сервиз със страхотен чисто нов стенд! Не бях вждал такъв до сега! Там видях, че на Субаруто се регулират: предница, предни амове, задница и задните амове! След стенда ми дадоха цветна разпечатка:1-во как е влезла колата, в червено детайлите, които трябва да се регулират и 2-ро колата след стенда! Нямам думи,много съм доволен! Та значи Колеги, може би трябва да се провери на добър стенд, задните амове и задницата и ако е необходимо да се регулират! Това е от мен! Успех! :smt023

Съб Юни 11, 2011 8:46 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Изгонен
Аватар

Постове: 349
Автомобил: Subaru Justy-Corsa-UAZ-452-Trabant
Телефон: 0884652407
Рейтинг: -49
Кофти...Кофти...
Отговори с цитат
здравейте.извинете за невежеството ми но какво наричате биалетрки,ако може даите снимки,благодаря :beer02:

Пон Юни 13, 2011 10:30 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
6traka написа:
здравейте.извинете за невежеството ми но какво наричате биалетрки,ако може даите снимки,благодаря :beer02:

Ако наистина не знаеш, напиши на чичко Google - биалетки, и ще се заринеш с инфо и снимки.... :smt023

Пон Юни 13, 2011 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема