Отговори на тема стр <  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 Outback H6 - кой от двата модела? - Резултатът е Forester XT 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Благодаря ти, нека видим още мнения и ще преценяваме...

Съб Яну 26, 2013 11:37 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
за хидравликата - смени го :good:

Съб Яну 26, 2013 12:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Абе, ще го сменя - поне да знам, че всички течности са нови и каквито трябва.

Друго да ви питам - имам един специфичен "спортен" вой от кутията, особено на 2-ра и по-леко на 3-та. Доста силно се чува, когато ги изреждам наобратно - 4-3-2-ра, при включване на втора още преди да е зацепила съвсем, се чува много осезаемо.

Точно този стържещо-виещ, метален звук го имат старите М5-ци (Е34-ки, примерно), но там кутиите са с "прави" зъби и е нормално да са шумни/гласовити. За Фори обаче, не съм сигурен дали трябва да е така.

И още един въпрос - на празен ход, на място, при плътно затворени прозорци и шибидах се чува само едно въз-дразнещо "кър-кър-кър-кър" в купето, неясно от къде. Не съм го чувал на друг (бензинов) Форестър, но съм се возил само в този, на Бойко. Никой до тук не можа да го хване от къде идва това. Не се чува от двигателния отсег, изобщо - извън колата не се чува. А вътре посоката на звука е от към мотор/скорости... но работеща на място, вдигната на подемник - не си признава да е отдолу, нито от мотора. Имам си полтъргайст.

Ще се радвам, ако някой от колегите с ХТ Форковците има желание за по кафе, да чуем при него тези 2 неща - шумът на кутията и кър-кър-кър на празен ход :-? :D

:beer:

едит: кър-кър-полтъргайстът изчезва, в момента, в който й се подаде газ, няма го и в движение, не се засилва. Само на празен ход... кър-кър...? :-?

Съб Яну 26, 2013 12:52 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема  стр <  1 ... 5, 6, 7, 8, 9