|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Светна ми лампата за автоматично регулиране на фаровете
| Автор |
Съобщение |
|
jordanj
Регистриран на: Чет Май 09, 2013 2:08 pm Постове: 25 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0 2009 5MT
Рейтинг: 0
|
|
Привет, При мен също светна посочения чек за нивото на фаровете, но разликата е, че аз просто нямам такава регулировка за ниво ... ??? Просто тази регулировка липсва като функционалност... Направо шах.. и сега вече става странно.. Някой друг да е имал такъв казус?
|
|
|
|
| Вто Авг 04, 2015 5:41 pm |
|
|
|
plaskom
|
|
Не е нужно да имаш "ръчна" регулировка на фаровете, може да имаш само "автоматична". Тоест сензорите на окачването които регулират фаровете според натоварването на предния и задния мост.
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Вто Авг 04, 2015 9:59 pm |
|
|
|
jordanj
|
plaskom написа: Не е нужно да имаш "ръчна" регулировка на фаровете, може да имаш само "автоматична". Тоест сензорите на окачването които регулират фаровете според натоварването на предния и задния мост. Пропуснах един елемент - става въпрос за Форестър III - 2008, бензин, 5 скорости ръчни... т.е да приема ли , че има някаква регулировка на фаровете... преди тази кола карах Форестър боксер дизел - 6 скорости и там си имах копченце за регулиране т.е дизела си беше дори 2009.
|
|
|
|
| Вто Авг 04, 2015 10:08 pm |
|
|
|
Johnny Bravo
Регистриран на: Нед Апр 13, 2014 4:35 pm Постове: 225 Местоположение: София
Автомобил: Forester SH 2.5XS, AT
Рейтинг: 63 
|
|
При теб въпроса опира до ниво на оборудване. На по-високото ниво регулирането е само автоматично, дори и да е по-ранно произведена колата.
_________________ www.expertmotors.bg
|
|
|
|
| Пет Авг 07, 2015 12:52 pm |
|
|
|
jordanj
|
|
За информация - все пак да трупаме know how. 1.колата е паркирана цяла нощ - паля ...лампата за регулиране на фаровете светва, без да гасне дори след няколко пали-гаси на колата. Карам градско около 12 километра - лампата си свети ... гася колата... обикалям Витоша ...след около 3 часа се връщам.. паля няма и следа от светене... карам си 12 колометра без да светва нищо. 2. Колата е паркирана на същото място, същия климат (следващ ден) паля, няма светена на лампата, карам си.... пристигам, паркирам... 9 часа на работа... паля.. чекчето не светва....карам 15 километра, спирам да пазарувам (около 20 минути).. паля - чека светва и така си свети до паркиране пред дома... Чудя се как да я закарам за проверка, като може да не си покаже магарията пред контролния орган(сервиз). Просто го прави когато и скимне и ще е доста трудно да се "хване". Ще пиша за инфо кой , къде и как ще се престраши да се занимае с проблемчето.
|
|
|
|
| Пон Авг 10, 2015 8:25 pm |
|
|
|
jordanj
|
|
Преди една година съм писал по този въпрос. След поста ми във форума "проблемът" изчезна и цяла година не се появи. Преди седмица пак същия проблем.... пак през август ??????? После върви обяснявай, че автомобилът бил просто вещ :-)
|
|
|
|
| Пет Авг 26, 2016 7:22 am |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |