|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
traqn_savov
Регистриран на: Съб Дек 31, 2011 12:14 pm Постове: 86 Местоположение: Varna Рейтинг: 41
|
Всъщност фрикциите не са чак толкова здрави колкото си мислят повечето хора... Доста лесно се опържват при претоварване и колата остава на място с буксуваща фрикция. Но все пак парите са си ваши, колите са си ваши, така че който каквото иска да закача, и който както желае така да си я кара... 
|
|
|
|
| Пон Мар 23, 2015 9:59 am |
|
|
|
Vmax
|
Темата е за газов инжекцион бардолини - вече трети пост ти е СПАМ Първо предупреждение! ПС: Прочети всичко написано за АТ на Субару и сам си открий невярната информация в поста.
|
|
|
|
| Пон Мар 23, 2015 10:15 am |
|
|
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|
Здравейте колеги, на моята Импреза с 2-ка мотор 115 к.с. и поставих такъв инжекцион "Бардолини" с изпарител R-Uno, дюзи Reil поне така съм разбрал, че са  не съм на ти с тия уредби, та колата вървеше отлично, разхода ми беше 8-10 л. извънградско и 11-13 л. градско, смесено около 10 л. на 100 км. в зависимост от стила на каране, лятото само градско с климатик при нормално каране не ми е давала повече от 12 л. на 100 км. единствената грижа, която съм имал е на 10 хил. км. да ходя да и сменяват филтър (филтри) и това е, та така мисля над 30 хил. изкарах. Сега съм взел и една Фиеста с 1.25 мотор и мисля да я оборудвам с газов инжекцион, но този път ще е"EmmeGaz" същият майстор дето ми сложи Бардолинито ми я препоръча и ще му се доверя! Та някой някакви мнения за това "еме" (може отговор и на лични) Мнението на колегата pradabg, ще ми е много полезно, естествено ако се е сблъсквал (работил) с тази марка. Поздрави
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Нед Мар 29, 2015 11:37 pm |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|

momcho2000 написа: Здравейте колеги, на моята Импреза с 2-ка мотор 115 к.с. и поставих такъв инжекцион "Бардолини" с изпарител R-Uno, дюзи Reil поне така съм разбрал, че са  не съм на ти с тия уредби, та колата вървеше отлично, разхода ми беше 8-10 л. извънградско и 11-13 л. градско, смесено около 10 л. на 100 км. в зависимост от стила на каране, лятото само градско с климатик при нормално каране не ми е давала повече от 12 л. на 100 км. единствената грижа, която съм имал е на 10 хил. км. да ходя да и сменяват филтър (филтри) и това е, та така мисля над 30 хил. изкарах. Сега съм взел и една Фиеста с 1.25 мотор и мисля да я оборудвам с газов инжекцион, но този път ще е"EmmeGaz" същият майстор дето ми сложи Бардолинито ми я препоръча и ще му се доверя! Та някой някакви мнения за това "еме" (може отговор и на лични) Мнението на колегата pradabg, ще ми е много полезно, естествено ако се е сблъсквал (работил) с тази марка. Поздрави Еме-то е съкратена версия на АЕВ (ако мога така да се изразя),същата електроника се ползва от старите версии на Ланди . Щом е АЕВ, би следвало да е ОК като управление и достатъчно надеждно за автомобила, на който ще я слагаш. Дюзите с които е оборудвана са същите като на Бардолинито,ами..... слагай смело  ..... п.с. По-добро е от Бардолинито със сигурност 
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Пон Мар 30, 2015 4:57 pm |
|
|
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|

pradabg написа: momcho2000 написа: Здравейте колеги, на моята Импреза с 2-ка мотор 115 к.с. и поставих такъв инжекцион "Бардолини" с изпарител R-Uno, дюзи Reil поне така съм разбрал, че са  не съм на ти с тия уредби, та колата вървеше отлично, разхода ми беше 8-10 л. извънградско и 11-13 л. градско, смесено около 10 л. на 100 км. в зависимост от стила на каране, лятото само градско с климатик при нормално каране не ми е давала повече от 12 л. на 100 км. единствената грижа, която съм имал е на 10 хил. км. да ходя да и сменяват филтър (филтри) и това е, та така мисля над 30 хил. изкарах. Сега съм взел и една Фиеста с 1.25 мотор и мисля да я оборудвам с газов инжекцион, но този път ще е"EmmeGaz" същият майстор дето ми сложи Бардолинито ми я препоръча и ще му се доверя! Та някой някакви мнения за това "еме" (може отговор и на лични) Мнението на колегата pradabg, ще ми е много полезно, естествено ако се е сблъсквал (работил) с тази марка. Поздрави Еме-то е съкратена версия на АЕВ (ако мога така да се изразя),същата електроника се ползва от старите версии на Ланди . Щом е АЕВ, би следвало да е ОК като управление и достатъчно надеждно за автомобила, на който ще я слагаш. Дюзите с които е оборудвана са същите като на Бардолинито,ами..... слагай смело  ..... п.с. По-добро е от Бардолинито със сигурност  Благодаря за инфото колега. 
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Сря Апр 01, 2015 4:38 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |