Отговори на тема стр <  1, 2
 Forester S turbo 170ps относно покупка 
Автор Съобщение

Постове: 65
Автомобил: субару форестър
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Wolf90 , ти си пресметлив и скрънзав тип ..... ROFL повечето българи сме такива!! Капацитетите са казали мнението си ... от опит ти казвам .... послушай ги! Търговец съм и от опит ще ти кажа .... сам ще се нанижеш в опит да постигнеш цена. Вземи си колата с кеф ... както си вземаш жена ... обичай я ... освен ако не си търговец. Карам Субару 2000 г., 125 к.с. от 7 години ... върши ми чудесна работа , рибар съм и търговец . Хората в сайта много помагат за марката Субару ... послушай ги ! Успех и здраве .
 2

Пон Апр 24, 2017 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 9
Автомобил: Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Грешка.
Не съм скръндзав въобще дори. Хондата ми (акорд купе от 2000г) я закупих буквално за 2 минути, без да се пазаря дори за стотинка надолу. Запалих я, видях как работи, не я карах дори. Изчаках продавача само да си оправи данъците и отидохме при нотариуса. После си троших 1 месец главата с нея, докато и оправя всички болежки!
Пистовия ми мотор и него го взех ей така, само го запалихме на паркинга да го чуя как бачка, пусна перка на радиатора, угасихме го и на другия ден беше мой! Отново не съм се пазарил за стотинка надолу от цената, поне стария собственик на мотора беше честен и видя, че съм пич и ми каза някоя друга болежка на мотора да си знам. Просто си навивам на пръста дълго време дадена марка и модел автомобил. Сондирам мнения постоянно за него, може месец, може и 5 години, докато накрая скоча в дълбоката вода. Не ми пречи да изръся и 5-6-7 хиляди за кола, въпроса е там, тя да е окей от към окачване и двигател. Външния вид ГРАМ не ме касае, щото в София карат само олигофрени и всяка седмица имам поне по 1 детайл от колата за боя или пастиране! Е швейцарски сирена не ям и не карам (ръжда).
Та както са тръгнали нещата(намери се купувач уж за Хондата), скоро се надявам да съм взел Форестър или Имреза и то задължително турбо.

Вто Апр 25, 2017 6:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 433
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Щом все още държиш на охлюва, другото задължително е да е АТ за начина на експлоатация който си му замислил, иначе миризмата на запален съединител ще те преследва постоянно, а и бързо свършва :giggle:
Казвам го от 5 годишен опит с Фори Турбо МТ, ежеседмична експлоатация по черни и кални пътища и 3 зимни сбирки ROFL
Моят следващ избор най вероятно ще е АТ, а ти си прецени добре :idea:

Чет Апр 27, 2017 2:03 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2