Отговори на тема стр <  1, 2
 Проблеми с Форестер на газ 
Автор Съобщение

Постове: 6
Автомобил: Subaru Forester 2.0 Turbo
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Аз го имах същият проблем оказа се бедна смес.

Чет Юли 07, 2016 9:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
За Газ само Радо(прада)пак е в София,а и както чета мнения ДАЙНАМИК СЕРВИЗ(мисля,че така се казваше)и те са добри.Тяхните услуги НЕсъм поузвал,но Ради знае какво прави.За 30к вече нямам никъкви проблеми.Свещите също са важни,аз лично си взимам обикновенни(6лв бройката)за газ и ги сменям максимум на 20к.Успех

Чет Юли 07, 2016 11:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Автомобил: forester
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря на всички !Като имам път към София ще мина да погледнат газовата.Ако имате тел. на Радо или някой друг добър майстор ми пишете тел. за връзка.Поздрави!

Пет Юли 08, 2016 9:38 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Dynamic Art - АВТОГАЗ
Тони - 0899-906-508

Пет Юли 08, 2016 9:47 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Автомобил: forester
Нов фен
Отговори с цитат
Проблемите който имах с Форестера на газ се оправиха с помоща на Тони от АВТОСЕРВИЗ ДИНАМИК АРТ.След настройките който направи на колата вече проблемите изчезнаха напълно-Препоръчвам сервиза. Изключително съм доволен от вниманието което ми беше обърнато,понеже не съм от София и минавах по работа момчето веднага ми закачи колата и започна да я настройва.Благодаря и на Vami за съдействието.Поздрави на всички от форума.Бъдете Живи и Здрави и безаварийно пътуване!

п

Сря Авг 10, 2016 12:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2