Може и така да е, просто разсъждавам логически.. няма логика един конвейр да прави 5 инсталации на коли примерно..., както няма и логика ад произвежда 5 различни модула за абсолютно едно и също

( ти ако правиш консерви на конвеир , ще произведеш ли такива за отваряне с лява ръка и такива за дясна, а накрая и комбинирани... ?) друг е въпроса дали има кой да ги препрограмира
П.С. Принизяването с гоуфа беше грубо(и ме развесели де), но и неуместно много ,според мен въпреки, че не съм фен на ваген групата мисля че се изказа все едно VW карат още на карбуратори а Субару е няква космическа работа..
П.С. 2 Благодаря на всички че си изказват мнението за тази налудничева идея, мисля че се попълни доста полезна информация, която се надявам да е полезна и на някой друг с такава идея

Аз определено обмислям сега всички варианти и ще проследя пазара на форитата тук и зад граница, па да видим какво ще измъдря накрая. Определено се заглеждам и за XT с (било то с мотор Shaden или чукнато)
_________________Мненията са като задниците- колкото и да не ни хареса,всеки си има