|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Проблем с Форестър 1999 АТ
| Автор |
Съобщение |
|
BAlexandrov
|
|
Първо трябва да се намери кой е виновен, защото ако е грешка на майстора - колкото и пари да му дадеш е ясно, че не може да оправи двигателя. Помисли за друг двигател - смяната е лесна и не е необходимо да разбира много.
|
|
|
|
| Съб Ное 20, 2010 7:56 am |
|
|
|
jeep_boyanov
Регистриран на: Чет Ное 18, 2010 2:59 pm Постове: 78 Местоположение: Враца
Автомобил: Subaru Impreza
Телефон: 0876409900
Рейтинг: 0
|
BAlexandrov написа: Първо трябва да се намери кой е виновен, защото ако е грешка на майстора - колкото и пари да му дадеш е ясно, че не може да оправи двигателя. Помисли за друг двигател - смяната е лесна и не е необходимо да разбира много. Краен резултат 3 биели счупени , следва нов вал лагери биелни и основни бутала сегменти абе всичко ново пълен основен ремонт на дв.проблема се оказа още от италия подлагано е на биелните лагеринякакъв ластун или нещо подобно оказва се че италянците са по ментеливи и от нашите маистори желая успех на всички колеги и на никои да НЕ му се случва моят лош късмет.
|
|
|
|
| Вто Ное 23, 2010 7:03 am |
|
|
|
Valio
|
|
Хммм.. много странно ,чудно ми е как може да смениш бутала без да отвиеш биелите от вала ??? А свалиш ли ги трябва да си доста кьорав да не видиш латуна под лагерите.... На всякъде по света има мошеници ,но това е съмнително да е работа на италианци... По знаещите колеги нека споделят дали е възможно да смениш бутала без да развинтват биелите,според моето скромно мнение това е невъзможно..
П.С. Колега мисля че проблема не е в това че ти нямаш късмет с колата ,а че нямаш късмет да попаднеш на майстор.
|
|
|
|
| Вто Ное 23, 2010 8:19 am |
|
|
|
jeep_boyanov
|

Valio написа: Хммм.. много странно ,чудно ми е как може да смениш бутала без да отвиеш биелите от вала ??? А свалиш ли ги трябва да си доста кьорав да не видиш латуна под лагерите.... На всякъде по света има мошеници ,но това е съмнително да е работа на италианци... По знаещите колеги нека споделят дали е възможно да смениш бутала без да развинтват биелите,според моето скромно мнение това е невъзможно..
П.С. Колега мисля че проблема не е в това че ти нямаш късмет с колата ,а че нямаш късмет да попаднеш на майстор. Колега несъм много във час със боксерите но маистора ми казва че на боксера се свалят буталата без да се откачват биелите а за да свалиш биелите и коленовия вал се цепи блока. Моля ако има някои колега които да е запознат със тези процедури по ремонта да пише поне да съм във час като ми говори маистора да имам някаква представа ,незнам дали ме будалка или казва истината а без да съм сигурен нее логично да се расправям защото му се носи славата на добър във Враца обикновенно при сериозни проблеми всички ходчт при него да направи ремонт които по другите сервизи не могат или срещат трудности.
|
|
|
|
| Вто Ное 23, 2010 2:57 pm |
|
|
|
Valio
|
|
| Вто Ное 23, 2010 5:15 pm |
|
|
|
jeep_boyanov
|
Колега ако знаех да бях казал нямаше да питам обаждах се на друг маистор тои също ми каза че така се вадели за това питам ако някои е светнат по въпроса да вкара малко просветление защото и аз не си го обяснявам. Готин ама сложен абе БОКСЕР неможе всички да ги разбираме ама поне за обща колтура като ги караме да знаеме явно са малко разбирачите или никои от форума не се е зблъсквал със такъв ремонт или не ще да каже.
|
|
|
|
| Вто Ное 23, 2010 5:45 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |