Отговори на тема стр <  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Благодаря за отговора,

Колкото повече гледам обявата, толкова по-малко смисъл въждам да ходя до Шумен, особено толкова скоро. В мобиле.бг е на 150к км, а в карс.бг е на 100к. Ако изчакам още седмица ще стане предполагам на 50к...

А този форестър на Делужън ... защо така не мога да го намеря... Продава ли се?[/quote]

Грешката е моя - колата е на Dimensions - да ме прощават и двамата колеги.
viewtopic.php?f=7&t=6629&p=126537#p126537

Темата е стара, най-добре си го питай директно дали го продава...

Пет Мар 23, 2012 11:00 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 30
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте Колеги,както повечето нови колеги ,и аз дълго седях отстрани е само четох,но ето ,че дойде и моя час да попитам за Суби.От поне две години само това ми е в главата ,а понеже още не мога да си позволя Форко второ поколение се насочих към първото му и така.
Предствои ми закупуване на Форко и ми се иска да помоля за съвет и препоръки.
Като начало се чудя дали някой от Вас е гледал това Субару на живо, и дали колата си заслужава?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Благода ря на всеки ,който помогне със съвет или информация.

Нед Мар 25, 2012 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Поувиснала задница(нормално се случва при екземпляри от тези години...лекува се с нови амове и пружини),няма подгрев седалки(което си е готина екстра),няма подгрев на чистачките,ако всичко по колата е в изправност с коментар в цената си заслужава.Задължително оглед в сервиз обслужващ марката и тогава покупка :idea:

Успех!

Пон Мар 26, 2012 8:06 am
Върнете се в началото
Профил

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Благодаря за бързия отговор.
По принцип съм на ясно ,че ще трябва да се сменят пружините ,но нямам ясна представа колко би ми струвало това.
Ако някой може да каже чисто ориентировъчна цена за първоначалното обсужване след покупката на автомобила ,ще съм крайно благодарен. Става въпрос за смяна на ролки ,ангренажен ремък,масла на скоростна кутия и двигателя,пружини ,амове ,антифриз и т.н.
Благодаря на всеки ,който помогне ,а и някой съвет за срвиз ако може да дадете. За момента съм се спрял на Любака ,но приемам всякакви съвети.

Пон Мар 26, 2012 11:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Любака е добър избор....обслужването + амове и пружини ще те олекоти от 1100 до 1600лв...имаш още аларма,затраховки,гуми... и после каране...

Ако ти трябва помощ за оглед...обади се да ти дам няколко конкретни съвета,а може и да дойда с теб ...според ангажетата :good:

Поздрави :hello:

Пон Мар 26, 2012 8:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Скоро сменях амове и пружини но моя е следващия модел след 2002 към 600лв.Мисля че твоите амове са малко по скъпи от моите питай мимо13.

Пон Мар 26, 2012 8:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Обратното е колега...твоите амове са само регулиращи се...по-скъпия вариант :idea:

Вто Мар 27, 2012 8:23 am
Върнете се в началото
Профил

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Благодаря за отговорора колега Pacone 4X4 , и за предложението за помощ най-вероятно ще се възползвам от предложението когато се стигне до оглед .
Само дето все се надявах , че обслужването ще ми излезе до 1200-1300 лв.

Вто Мар 27, 2012 11:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 259
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега nick_nn, задължителното обслужване - ремъци, ролки, масла, филтри - ще се включи в бюджета ти.
Според зависи може и да ти остане за други неща по автомобила.
Но макар че колата изглежда поддържана, не може да очакваш, че всичко ще е като ново. Примири се с мисълта, че в крайна сметка взимаш 15 годишна кола и винаги ще има нещо за човъркане по нея. Важното е двигателя да е читав, по ходовата част да няма непоправими щети и ламарините да са що-годе в кондиция. А това до голяма степен зависи от предишния собственик и донякъде от нашия джамбазин какво е успял да прикрие.
Между другото ако не бях взел настоящата, следващия автомобил за оглед, който щях да гледам беше този. Макар на не малко километри изглежда гледан. Вероятно каран с читаво масло (ако може да се вярва на лепенката), а това е важно според мен.
Но не постъпвай като мен, а по възможност вземи някой колега при огледа. И тест драйв + сервиз. Успех!

Вто Мар 27, 2012 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Автомобил: Outback 2003
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, приятели :) Искам да започна с това, че не вдявам абсолютно нищо от Субсару, както и от автомобили кой знае колко, но от преди известно време се навих да си купя форестър поради ред причини. Главната е, че автомобила много добре отговаря на нуждите ми. А и на Субару автомобилите им се носи слава на здрави, надеждни и със страхото 4х4 задвижване (главно изискване от моя страна) :)

Та, на въпроса. Попаднах на тази обява и обмислям да отскоча да я погледна (във Враза) и се чудех дали някой няма вече опит с тази конкретна обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Като цяло ми е малко странна цената, автомобила изгледа доста добре ...

Предварително благодаря за отговорите ви!
Поздрави!

Вто Мар 27, 2012 6:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Отговори с цитат
Цената изглежда оправдана, защото автомобилът е без климатик и с претапициран салон.
Друго, което забелязвам е , че предните стелки не са от тази кола , задни няма.... задните поставки за чаши са счупени и гумата, която е снимана в едър план, е с прорез. Виждам и някои други забележки по предната маска, но на фона на вече написаното са пренебрежими.

Вто Мар 27, 2012 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Ах, това, че може да няма климатик дори не ми мина през главата :) От тук нататък ще трябва май да гледам много по-внимателно! Сега ще видя по снимките тези забележки, за да зная да следя за тях от тук нататък! Благодаря много! Няма да е тази колата :)

Вто Мар 27, 2012 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, още не съм ходил да гледам автомобла по простата причина ,че ми предложиха алтернатива ,а именно да ми докарат кола от Холандия.
Според вас дали си заслужава да рискувам и да взема кола ,която не съм видял лично .
Предложението конкретно е за кола 2000 г. на около 180к ,а цената е 1950 ЕВРА ,не знам колко ще излезе докарването от там ,но предполагам,че няма да е повече от 300-400 евро . Колата я гледах на снимка и наистина изглежда мн добре без да е излишно "пудрена" , но малко се притеснявам да взема пребързано решение.
Бях чел някъде из форума ,че колеги препоръчват да си докараш отвън кола вместо да си вземеш от тук , та ако можете посъветвайте дали си заслужава да рискувам .
От служебния комп не мога да пусна линк към автомобила ,но довечера като се прибера в къщи ако има желаещи да я видят ще пратя линк.
Ще съм благодарен на всички ,които дадат някакъв съвет.

Сря Мар 28, 2012 8:57 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
brymbrym написа:
Имам колега с Audi A3 :facepalm: и от него съм чувал,че може да се провери колко са реалните километри чрез свързване чрез data кабел към компютъра на автомобила.Там се правело запис на изминатите километрите независимо от това колко е манипулиран показанието на километража на таблото, т.е. ако човек е решил да разбере с колко са го излъгали може да съпостави числата . Или поне да опита защото и там можело да се бърника, но значително по-трудно.
Питането ми е дали и при Subaru е така и човек просто преди да купи колата си прави една проверка? :cool:

"Изминати километри (пробег)
Едва ли има някой в България, на който да не му е направило впечатление, че всички употребявани автомобили, особено “нов внос”, се продават са при пробег около 130 000 км. ......"

http://www.izmamno.com/car

Извинявам се, но може ли някой (по-запознат със Subaru ) да вземе отношение по въпроса дали има начин за проверка на реалните километри на автомобила?

Сря Мар 28, 2012 3:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте отново!

Този път загледах този автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Чудя се някой дали не го е гледал вече? Дали има забележки/коментари? Аз съм в София, но съм от Варна и мога да отида да я погледна, просто си мисля дали евентуално не бих могъл да си спестя едно пътуване до другия край на България :)

Поздрави :)

Чет Мар 29, 2012 3:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=7&t=6629&start=280

от 6-тия до 15-тия пост от горе-надолу. :) Успех

Чет Мар 29, 2012 5:08 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Мерси много :) Както се притеснявах - понеже газовата уредба е "фабрична", колата е карана на газ до сега, което е съсипало двигателя доста повече от нужното (според мен, разбира се)

Чет Мар 29, 2012 5:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Нещо за тази?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Съб Мар 31, 2012 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
И аз да питам :)
Някой да знае нещо за тази: http://www.cars.bg/u628266

Съб Мар 31, 2012 10:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Автомобил: VW Passat
Нов фен
Отговори с цитат
Видях този Форестър преди няколко месеца, дойде при момчетата, които поддържат моята уредба. Човека явно тъкмо беше го купил и ги питаше дали знаят нещо за газовата уредба.Техния отговор беше "не"/занимават се с Landi Renzo/. Много интересно как е с LPG глави, а пък устройството за пълнене на газ така левашки сложено на калника. Това е, което знам.

Нед Апр 01, 2012 10:02 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 104  >