Отговори на тема стр <  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение

Постове: 24
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
според вас струва ли си тази кола - http://www.cars.bg/c892574 ще се използва като всекидневна кола и за лов-риболов, малко е стара, но много ми хареса :) чел съм доста за този мотор но все пак какво газово и къде да го зложа- на бензин няма как да я изхраня на този етап...

Чет Окт 30, 2014 1:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 561
Автомобил: Legacy 3.0R 2006
Рейтинг: 325
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това Фори съм го гледал и за разлика от другото което има този търговец е добро! :good:

Чет Окт 30, 2014 2:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Автомобил: B9 Tribeca
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, някой да има повече информация за този автомобил или впечатления за търговеца?
Линк: http://www.mobile.bg/11414672802866146
Благодаря предварително,
Стан

Съб Ное 01, 2014 11:21 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Stanislavz написа:
Здравейте, някой да има повече информация за този автомобил или впечатления за търговеца?
Линк: http://www.mobile.bg/11414672802866146
Благодаря предварително,
Стан

Привет,

Този е най-вероятно от Италия, така че доста внимавайте ...

Съб Ное 01, 2014 12:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
HristoSliven написа:
Виж на ЛС.

Благодаря колега

Съб Ное 01, 2014 12:23 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 2
Телефон: 0876686557
Нов фен
Отговори с цитат
Привет готини хора,

Искам да попитам дали някой е гледал следния горски пътник:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413204721464472&slink=7ytdzn

Прави впечатление, че продавача не следва никакви търговски правила и бих бил благодарен ако някой сподели опит с въпросния.

Иска ми се в съвсем близко бъдеще да стана част от Вашата "секта" :)

Благодаря предварително за съдействието :)

Сря Ное 05, 2014 9:55 pm
Върнете се в началото
Профил YIM

Постове: 19
Автомобил: Impreza Outback 2.0
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, не знам но като гледам линка по- горе на колегата y_pavlov, на доста Форита задните гуми изглеждат като че ли са леко изместени напред. Това нормално ли е? Не би ли трябвало калниците да правят идеална дъга с гумите...?

Вчера разглеждах подобно Фори, ами нищо му няма,изпънато е като гимназистка...

П.С. не искам да правя сечено на обявата, колата изглежда супер

Сря Ное 05, 2014 11:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 11
Автомобил: Impreza 1.6 TS и Forester 2.0X
Телефон: 0899663181
Рейтинг: -19
Кофти...
Отговори с цитат
y_pavlov написа:
Привет готини хора,

Искам да попитам дали някой е гледал следния горски пътник:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413204721464472&slink=7ytdzn

Прави впечатление, че продавача не следва никакви търговски правила и бих бил благодарен ако някой сподели опит с въпросния.

Иска ми се в съвсем близко бъдеще да стана част от Вашата "секта" :)

Благодаря предварително за съдействието :)

Аз правила следвам, но ми писна от лаладжии. Що е евтина? Що е бяла? Дай да карам и после ...... ми то, такова, онакова. Казвам на всички истината и нищо не спестявам. Няма проблем нито със задните нито със предните колела. Вижте я на живо и ще се убедите. Купил съм я лично и съм я карал там повече от седмица. После от Люцерн до Анкона, ферибота за Игуменица и крайна дестинация София. Имаше биалетка за смяна - сменил съм и двете уж с оригинални Японски. Пуснал съм и тук обява и всеки е добре дошъл да я види. Ще ви напиша номера на шасито за да я проверите - JF1SG5LK44G029522 Има оригинална сервизна книжка водена до последно. Километрите са напълно реални -217000. Не съм мил мотора и не съм кърпил салона. Не съм автокъща и както обясних на всички уж заинтересовани - Пътувам сравнително често до Швейцария за стока, а колите са средство да я транспортирам до България. Избирам ги да са читави за да ме върнат със товара. Слагам си минимална печалба за да не си правя чорба от коли. Този път съм купил Суби, другият път може да е Акорд. Та не търсете под вола теле. Имате интерес, идвате и гледате. Не забравяйте ,че както Вие подходите с мен - така и аз ще подходя със вас.
Успех на всички в търсенето и предлагането!

Чет Ное 06, 2014 7:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Телефон: 0876686557
Нов фен
Отговори с цитат
Аз правила следвам, но ми писна от лаладжии. Що е евтина? Що е бяла? Дай да карам и после ...... ми то, такова, онакова. Казвам на всички истината и нищо не спестявам. Няма проблем нито със задните нито със предните колела. Вижте я на живо и ще се убедите. Купил съм я лично и съм я карал там повече от седмица. После от Люцерн до Анкона, ферибота за Игуменица и крайна дестинация София. Имаше биалетка за смяна - сменил съм и двете уж с оригинални Японски. Пуснал съм и тук обява и всеки е добре дошъл да я види. Ще ви напиша номера на шасито за да я проверите - JF1SG5LK44G029522 Има оригинална сервизна книжка водена до последно. Километрите са напълно реални -217000. Не съм мил мотора и не съм кърпил салона. Не съм автокъща и както обясних на всички уж заинтересовани - Пътувам сравнително често до Швейцария за стока, а колите са средство да я транспортирам до България. Избирам ги да са читави за да ме върнат със товара. Слагам си минимална печалба за да не си правя чорба от коли. Този път съм купил Суби, другият път може да е Акорд. Та не търсете под вола теле. Имате интерес, идвате и гледате. Не забравяйте ,че както Вие подходите с мен - така и аз ще подходя със вас.
Успех на всички в търсенето и предлагането![/quote]

Здравейте Даниел,

Благодаря за изчерпателния отговор.

Силно се надявам да разберете, че няма как продадете кола на нормален човек, наричайки го лаладжия. Също така няма нормален купувач, който да дойде с една торба пари на първи оглед на автомобила Ви и директно да Ви я връчи.

Пожелавам Ви успех с продажбата.

Поздрави,
Й. Павлов

Чет Ное 06, 2014 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Постове: 11
Автомобил: Impreza 1.6 TS и Forester 2.0X
Телефон: 0899663181
Рейтинг: -19
Кофти...
Отговори с цитат
Гн. y_pavlov защо се припознахте в определението ми за лаладжия? Нали не си мислите, че вие сте единственият ,който е дошъл (ако сте идвал) да види колата? Написах лаладжии, а не лаладжиЯ. Има разлика, нали? Прав сте за едно, НЕ спазвам никакви търговски правила! Не съм търгаша, който ще ти сваля звезди от небето и ще ти се влачи във краката само и само да ти продам нещо. След това мазно да се изсмея и да разкажа на Куегите люпещи семки, как съм те наиграл. Имам си достойнство и на никой с нищо не съм длъжен. Не бъркайте продавач със прекупвач! Има разлика и тя не е малка. Пак ще повторя - Както вие се отнасяте с мен, така и аз ще се отнеса със вас! А относно "торбата с парите", нали не мислите, че като продам колата ще се пенсионирам? Отново ще хвана пътищата за да набивам готови пари. Все пак всички имаме семейства за хранене!
Силно се надявам да разберете, че човек сериозно тръгнал за кола носи пари в джоба! И да, мога да ви дам адски много примери за сделки станали на първи оглед. Аз поне така правя, харесам ли нещо го плащам на момента.
ПС. Много моля, по никакъв начин не искам да убеждавам никой, че моята кола е единствената и на-хубавата на пазара!
Успех в търсенето Ви желая!
ПС.ПС Съжалявам за спама!!!

Пет Ное 07, 2014 9:04 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Forester 2.0 Diesel MY2009
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аман от киселяци.
Тоя направо се кара от обявата, елементарно е да бъде поне учтив, когато гледа да вземе парите на хората.
Все едно някой е тръгнал да му се моли!

И се пише УдАри, а не УдЪри, както и АнгренажнИят, а не АнгренажнЕят!

Пет Ное 07, 2014 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Момци,

Не се драпайте за глупости - малко стана "изгубени в превода".
Ако ще си мерите л.нгите - на лични съобщения.

Успех и на двамата в сделките

Пет Ное 07, 2014 2:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: Peugeot 406, 1,8, 16V Break
Телефон: 0897910834
Нов фен
Отговори с цитат
Привет субаровци :bow: , някой случайно да е поглеждал този видински екземпляр: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=81boxm
Ясно ми е, че за тези пари има нещо гнило и в буквален и в преносен смисъл, но поне на снимки не изглежда зле.

Чет Ное 13, 2014 11:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, някой гледал ли е това Фори http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=830r3q

Ще се радвам да споделите мнение. :beer:

Сря Ное 19, 2014 7:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0888508338
Нов фен
Отговори с цитат
Zdraveite, nqkoi gledal li e tova Subaru i kakvo vi e mnenieto za nego? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=837gdg

:bg: :bg: :bg: :bg: :bg:

Нед Ное 23, 2014 6:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0888508338
Нов фен
Отговори с цитат
Simeon Aleksandrov написа:
Здравейте, някой гледал ли е това Субару и какво ви е мнението за него? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=837gdg

:bg: :bg: :bg: :bg: :bg:

Нед Ное 23, 2014 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 33
Автомобил: subaru forester 2000г turbo
Нов фен
Отговори с цитат
Аз купих моето от тази къща според мен си заслужава да я видиш хората са свестни :good:

Пон Ное 24, 2014 7:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте! Някой имали инфо за тия форита, заслужават ли си?
http://www.cars.bg/c827770
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=86mq8l

Пон Дек 01, 2014 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
ykoms написа:
Здравейте! Някой имали инфо за тия форита, заслужават ли си?
http://www.cars.bg/c827770
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=86mq8l

Колата от първия линк, която се продава в Сливен е гръцка, преди една година я продаваха в Петрич за 11300лв., висеше оибявата и поне 6 месеца, след това я взеха в Сливен, пререгистрираха я и сега виси пак от няколко месеца. С две думи това Фори се продава от повече от година, препродава се от търговец на търговец, а цената му нараства ;)

Съб Дек 06, 2014 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Пресен - пресен

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за информацията :good:

Съб Дек 06, 2014 11:24 pm
Върнете се в началото
Профил