Отговори на тема
 Проблем..Обороти. 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Имам Forester '98 турбо, автоматик. От онзи ден се появи следния проблем. При натискане на газта автомобила не тръгва, а само вдига обороти, понякога до 4-5 хил. и така десетина секунди, докато изведнъж 'захваща' и тръгва но се усеща че не се движи по същия начин с пълна мощност. Къде може да е проблема, тази сутрин в гаража видях, че има прокапало отпред в дясно, като се прибера довечера ще погледна откъде, че сутринта минах набързо.
Поздрави

Пон Яну 09, 2012 4:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 136
Автомобил: OUTBACK 2.5 "99
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
кога и какво масло сипа последно? колко му е нивото? на всички позиции на ,оста ли го прави? /вкл. задна/

Пон Яну 09, 2012 8:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
ivanivanovi написа:
кога и какво масло сипа последно? колко му е нивото? на всички позиции на ,оста ли го прави? /вкл. задна/

Последно и единствено сменях масло на двигателя. През Ноември. На лични един колега е споменал да проверя маслото в автоматика, обадих се на Митака(Сервиза на изхода за Банкя) и той ми каза същото.

Пон Яну 09, 2012 8:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 136
Автомобил: OUTBACK 2.5 "99
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
ами то и аз ти писах същото- да кажеш колко му е нивото ;)
а като не си го сменял, поне знаеш ли от колко време се кара с това масло? нали не си мислиш, че маслото в скоростите не се сменя никога?

Вто Яну 10, 2012 5:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема