Отговори на тема
 Форестър 2.0i газифициране 
Автор Съобщение

Постове: 8
Автомобил: subaru forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте всички ,
от година и малко карам субару форестър 2000г 2.0i . С поскъпването на горивата все повече се замислям да го газифицирам. Преди време бях правил разни проучвания и останах с впечатлението че не е добра идея газифицирането му. Автомобилът ми работи безупречно и не искам като цяло да си навлека неприятности но с тази цена на бензина вече не се издържа.

споделете впечатления от майстори които газифицират субару и въобще какво мислите по този въпрос.
и другият ми въпрос е къде да сложа резервната гума тъй като според мен (да не загубя ценният багажник) най добре е да сложа бутилката на мястото на резервната гума.

Пет Мар 09, 2012 11:08 am
Върнете се в началото
Профил
Active AWD
Аватар

Постове: 551
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
tiki написа:
споделете впечатления от майстори които газифицират субару и въобще какво мислите по този въпрос.

Те хората са споделили много информация в тоя форум, ама само остава някой да я прочете...

Пет Мар 09, 2012 11:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
дори търсачка има:
search.php?keywords=%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5

Пет Мар 09, 2012 12:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Според мен е важно сервиза да ти близо и на удобно място ;) , за да може известно време след монтажа да се проследи уредбата и да се направят качествено нужните настройки. Все пак ще е добре преди твоята кола майсторите да са слагали АГУ на поне едно Субару.

Пет Мар 09, 2012 9:16 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема