Отговори на тема
 Търся заден диф за фори 4.11 с датчик за темп. на маслото 
Автор Съобщение

Постове: 11
Автомобил: SUBARU FORESTER
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, и аз съм от щастливците, имащи възможност да се насладят на марката Субару. Карам Форко 2003 , двойка мотор турбо,177 коня и не бих го заменил за никаква друга кола. За тези 3 години /60 000км/ не съм пипал почти нищо по него , но вече за втори път започва да ми вие предния лагер/откъм кардана/ на задния диф. Веднъж смених задния диф с друг втора употреба, кардана също минах на реглаж и сега след 25 000 км отново. Смених първият виещ диф с друг втора употреба ,защото майстори ми обясниха , че няма никакъв смисъл да сменям лагерите не знам защо. Принципно търся запазен диф и не знам какво да правя. Дайте съвети ..........

Сря Ное 07, 2012 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
аз имам такъв. на 75000 от 2008-а фори 2.5 ХТ. обаче не с датчик, защото си го прехвърлих на сти-ския. датчика може да се прехвърли от стария ти.

Сря Ное 07, 2012 8:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Що не смениш само лагера? Аз съм сменял всички лагери на дифа на един Форд Гренада 83' и заспа без шумове . Карах го 50000 км и така го продадох - нищо не беше мръднало

Сря Ное 07, 2012 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема