|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
goshaci
Регистриран на: Вто Юни 13, 2006 5:45 pm Постове: 26 Местоположение: Самоков Рейтинг: 0
|
|
Здравейте фенове!
От днес в моето семейство имаме нова придобивка! Баща ми смени старото 1800 с Форестър 2.0 '99 година. Ще се радвам да дадете мнения за модела!
|
|
|
|
| Пон Юли 10, 2006 10:53 pm |
|
|
|
Nick
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 1:21 pm Постове: 673 Местоположение: Canada Рейтинг: 84 
|
|
...да ви е честито. И ти, и другия колега с 2006, да си ги карате със здраве.
Обаче, не е ли трябвало да търсиш мнения (плюсове и минуси) преди да я купите ? Я си представи сега, че публиката те вземе 'на нож' и ти даде само кофти мнения. Ти какво ще направиш, ще я продадеш ?
Шегата на страна, карай си колата, наглеждай си я, поддържай си я......и бъди щастлив с нея.
|
|
|
|
| Вто Юли 11, 2006 2:55 am |
|
|
|
goshaci
Регистриран на: Вто Юни 13, 2006 5:45 pm Постове: 26 Местоположение: Самоков Рейтинг: 0
|
 то стана много бързо, просто нямаше време за въпроси
Аз съм очарован от автомобила! Спорад мен това е колата за "хубавите" пътища у нас. Между другото да ви кажа, че моето Леоне'86 върви повече от Форестъра  но годинките си тежат 
|
|
|
|
| Вто Юли 11, 2006 9:12 am |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
Честита придобивка
Моите лични впечетления са, че Форестър и Легаси са най-здравите модели на марката...
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Вто Юли 11, 2006 10:12 am |
|
|
|
dakela
Регистриран на: Пон Ное 06, 2006 4:20 pm Постове: 2 Местоположение: софия Рейтинг: 0
|
|
здравейте колеги аз сам нов но и нова кола искам да си взема и мисля да е форестър модел 2005 можете ли да ми кажете дали има някакви дефекти че много искам да си взема тази кола
|
|
|
|
| Вто Ное 07, 2006 1:24 pm |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|

dakela написа: здравейте колеги аз сам нов но и нова кола искам да си взема и мисля да е форестър модел 2005 можете ли да ми кажете дали има някакви дефекти че много искам да си взема тази кола
Subaru Forester е най-надеждният автомобил според последното изследване на изключително престижния немски институт за технически надзор TÜV. То включва проверка и събиране на информация за над 7,6 млн. коли, движещи се по улиците на Германия в момента. Резултатите показват, че японският модел е най-сигурен при новите автомобили от 1 до 3 години и е пръв в общата класация. Изследването засяга всички автомобили на пазара и се прави на базата на повредите, проявени средно на 1000 автомобила. Анализират се четири основни групи показатели за надеждност: шаси, спирачна система, светлини и екологичност. Включва се тотална проверка на всички системи на автомобилите при годишни технически прегледи, добавя се и информацията за повреди на пътя и сервизно обслужване. След това резултатите се обявяват по два начина – чрез класиране на автомобилите по срок на експлоатация и по надеждност на отделните системи.
Освен Forester, в първата десетка има и още един автомобил на японската марка и това е Subaru Legacy.
По данни на TÜV като цяло обаче усредненият показател за дефекти в колите днес през миналата година се е увеличил от 18,7% на 18,9%. „Постоянният ръст на тази стойност през последното десетилетие показва, че собствениците все по-малко инвестират в обслужването на колите си” – със съжаление констатира директорът на TÜV Клаус Брюгеман.
На този фон засечените при Forester едва 3% проблеми са повече от добър показател, смятат германците.
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Вто Ное 07, 2006 6:23 pm |
|
|
|
dakela
Регистриран на: Пон Ное 06, 2006 4:20 pm Постове: 2 Местоположение: софия Рейтинг: 0
|

blatimir написа: dakela написа: здравейте колеги аз сам нов но и нова кола искам да си взема и мисля да е форестър модел 2005 можете ли да ми кажете дали има някакви дефекти че много искам да си взема тази кола Subaru Forester е най-надеждният автомобил според последното изследване на изключително престижния немски институт за технически надзор TÜV. То включва проверка и събиране на информация за над 7,6 млн. коли, движещи се по улиците на Германия в момента. Резултатите показват, че японският модел е най-сигурен при новите автомобили от 1 до 3 години и е пръв в общата класация. Изследването засяга всички автомобили на пазара и се прави на базата на повредите, проявени средно на 1000 автомобила. Анализират се четири основни групи показатели за надеждност: шаси, спирачна система, светлини и екологичност. Включва се тотална проверка на всички системи на автомобилите при годишни технически прегледи, добавя се и информацията за повреди на пътя и сервизно обслужване. След това резултатите се обявяват по два начина – чрез класиране на автомобилите по срок на експлоатация и по надеждност на отделните системи. Освен Forester, в първата десетка има и още един автомобил на японската марка и това е Subaru Legacy. По данни на TÜV като цяло обаче усредненият показател за дефекти в колите днес през миналата година се е увеличил от 18,7% на 18,9%. „Постоянният ръст на тази стойност през последното десетилетие показва, че собствениците все по-малко инвестират в обслужването на колите си” – със съжаление констатира директорът на TÜV Клаус Брюгеман. На този фон засечените при Forester едва 3% проблеми са повече от добър показател, смятат германците.
мерси колега това ще е бъдещия автомобил 
|
|
|
|
| Вто Ное 07, 2006 7:43 pm |
|
|
|
suba
звездоброец
Регистриран на: Пет Юли 14, 2006 12:11 am Постове: 239 Местоположение: Pleven Рейтинг: 0
|
|
и колко пари е форестер 2005.
|
|
|
|
| Нед Дек 03, 2006 10:27 pm |
|
|
|
Nick
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 1:21 pm Постове: 673 Местоположение: Canada Рейтинг: 84 
|

Цитат: По данни на TÜV като цяло обаче усредненият показател за дефекти в колите днес през миналата година се е увеличил от 18,7% на 18,9%.
Tова нали сме го говорили откъде идва? Механиците са се научили да крадат повече от Гаранцията. Голям процент от тези дефекти са несъществуващи и в нашия жаргон се наричат upsell. При един carmaker минава лесно, при друг - изобщо не. В един сервиз минава лесно, в друг от същата верига - изобщо не. Един сервиз е постигнал статут на selfapproving и автоматически получава зелена светлина за дадена гаранционна поправка, друг трябва да получи отгоре потвърждение за всяка гаранционна поправка. Дори и да е за $5 или пък двигателя да е паднал от коша и да са го намерили 300 метра зад колата. В първия случай сервиза са крали бавно, методично, с мяра и с разум и .........се движат точно по линията на лимита, малко преди да прелее чашата. Във втория случай сервиза са искали да станат милионери за 6 месеца, преминали са всички норми и се е получило положение 'лъжливото овчарче'. Сега и на съществуващите дефекти им е трудно да получат go ahead.
|
|
|
|
| Нед Дек 03, 2006 11:15 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|