|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Случка с лампа ХОЛД-да има някой обяснение
| Автор |
Съобщение |
|
V-K-P
Регистриран на: Сря Ное 21, 2012 8:46 pm Постове: 111 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0 GX
Рейтинг: 72 
|

Ще карам подред 1.Форестър 98, 122 к., АТ 2.Трудно запали, силен мирис на бензин 3.На място нормални обороти, нищо не предвещаващо последващите събития 4.Нормално тръгване, след 500-600 м.падане на оборотите,муцуната в асвалта-подавам газ-2000 оборота, тръгва и пак същото няколко пъти подред 5.Спирам на светофар-празен ход нормален 6.Светва зелено,потеглям и двигателя гасне със зор се измъкнах от кръстовището 7.Няколко пъти проба за стартиране - безуспешна 8.Късмет ,че двигателя беше достатъчно загрял и някак си при пробите се включи клапана на газовата и запалих на газ 9.На газ всичко е ок, само дето мига постоянно ХОЛД 10.Стрелката на бензина беше ударила упор но лампата за резерва не свети 11.Реших,че бензина е свършил а лампата е изгоряла-подкарах към близката бензиностанция, докато карах към бензиностанцията през цялото време мигаше лампа ХОЛД,сипах бензин, запалих и ЧУДО-нямаше вече проблем, карах на газ, на бензин всичко- ок 12.Досато реших да сменя изгорялята крушка-да ама си беше здрава и от тук е въпроса: Защо мига лампа ХОЛД? Ясно ми е,че по веригата за лампата може да има проблем но съм раздвоен-в едно ръководство четох ,че ако ти е празен резервоара трябва да свети ЧЕКА а не ХОЛД и не мога да си обясня тази случка.Нов съм във форума и за мен колата е нова и се надявам да има някой който да има някакво обяснение или версия за това което ми се случи.
|
|
|
|
| Вто Яну 15, 2013 9:44 pm |
|
|
|
disco
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 2:31 pm Постове: 17 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Forester '99MY
Рейтинг: 0
|
|
ЧЕКА не свети ли ако не ти е затворена капачката на резервоара, не когато е празен?
|
|
|
|
| Сря Яну 16, 2013 11:06 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Холд мига при проблем със скоростната кутия...не е зле да минеш някъде да ти прегледат колата.
|
|
|
|
| Сря Яну 16, 2013 11:10 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|