|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
jimijimirino
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 3:06 pm Постове: 9 Местоположение: Стара Загора Рейтинг: 0
|
|
въпросът ми е странен нали -сравняваме субаруто с разни марки - ясно че е по добро, но в сравнение със себе си? кое повече си струва парите - легаси 98 или фори същата година? предстои ми покупка - парите и на двата модела не са малки (в сравнение със другите японски комбита) - но кое е по изгодно?
|
|
|
|
| Вто Юни 03, 2008 1:54 am |
|
|
|
lantov
Форко-Отворко
Регистриран на: Сря Апр 16, 2008 12:13 pm Постове: 257 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 Auto
Рейтинг: 0
|
|
Имаше подобна тема Outback с/у Forester.
Зависи за каква цел ще я използваш: Legacy-то е по-красива кола в сравнение с "горския". Виждам че сравняваш с други японски комбита, значи говорим за Legacy Station Wagon. За семейна кола е по-добра - повече багаж, по-комфортна. За дълъг път по магистралата също.
Когато обаче решиш да кривнеш извън пътя Legacy-то губи, просвета й е малък. За рибарлък или off-road - твърдо Форестъра.
_________________ Subaru Forester MY09 2.0XS 4Q E-4AT
|
|
|
|
| Вто Юни 03, 2008 2:59 pm |
|
|
|
jimijimirino
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 3:06 pm Постове: 9 Местоположение: Стара Загора Рейтинг: 0
|
|
благодаря за мнението. досега карах тойота терцел комби 4х4 "85г. - като проходимост до форестъра или до легасито се доближава? (никога не съм се каявал дори на субару)
|
|
|
|
| Вто Юни 03, 2008 9:35 pm |
|
|
|
jimijimirino
|
|
благодаря за мнението. досега карах тойота терцел комби 4х4 "85г. - като проходимост до форестъра или до легасито се доближава? (никога не съм се каявал дори на субару)
|
|
|
|
| Вто Юни 03, 2008 9:37 pm |
|
|
|
jimijimirino
|
|
а също и ако може някое мнение относно финансовата изгодност -форито е двойно по скъпо. издръжливост ( трошливост) ? цени на части? разход? предполагам много от вас, които карате форестър, сте имали и легаси по рано.
|
|
|
|
| Вто Юни 03, 2008 9:53 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|