Отговори на тема
 Предно ляво и задно дясно колело блокират 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: forester
Телефон: 0884715848
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет Колеги!
Имам проблем с който не мога да се справя и той е че, предно ляво и задно дясно колело блокират при топло време или когато колата е карана дълго. Блокирането става обикновенно когато съм спрял. Смених преден спирачен маркуч, не се оправи, съответно обезвъздуших цялата спирачна система и няма промяна. През зимата не се случва и дисковете не греят, т.е. считам, че проблема не е в спирачните апарати. Моля дайте съвети за решаване на проблема,че идва лятото и карам със страх да не остана на някое кръстовище. Благодаря предварително
Името ми е Стефан и при необходимост от по дълго обяснение ще си дам телефона!!!
Забравих да кажа че става въпрос за форестър 2002г.,125к.с., механична скоростна кутия.

Съб Мар 25, 2017 3:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Провери си хил-холдера, той задържа предно ляво и задно дясно колело. Най-вероятно трябва да се регулира, ако пък не стане, може да откачиш жилото. Използвай търсачката на форума, има достатъчно инфо как да се справиш с проблема.

Съб Мар 25, 2017 4:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема