|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
изместване на впръсквания
| Автор |
Съобщение |
|
milen 81
Автомобил: forester 2.0 T
Телефон: 0895731993
Рейтинг: 0
|
|
някои да се е сблъсквал,с такъв проблем карам форестър турбо 2000г ,които има проблем с впръскванията на бензин,при закачане на осцилоскоп на графиката се вижда как асинхронните са се обединили с основното впръскване и колата в този момент прекъсва,имали идея някои на какво се дължи това изместване,компа ли е за смяна или е някакъв датчик въпреки че грешки няма.Да кажа само че колата има газов инж.,но проблема го има още преди монтирането му.за момента сме прекъснали сигнала на асинхронните от ТПС-са и сме го забавили малко,като по този начин ги изместваме ,в резултат на което колата не прекъсва ,но задържа оборотите на празен ход за около 10сек. и малко е по мудна.Ще съм благодарен ако някои каже на какво се дължи или да ме насочи къде могат да отстранят проблема.Иначе съм от Благоевград и тук като че ли няма много специалисти за тези коли
|
|
|
|
| Пон Мар 03, 2014 9:38 am |
|
|
|
milen 81
Автомобил: forester 2.0 T
Телефон: 0895731993
Рейтинг: 0
|
|
така май се оказва ТПС-са ,без него колата работи перфектно,като го закачим почват прекъсванията,та някои имали информация как се сменява и настройва тази джаджа.
|
|
|
|
| Пет Мар 07, 2014 12:51 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|