Отговори на тема
 датчик отворена врата 
Автор Съобщение

Постове: 56
Автомобил: forester 2.0 T
Телефон: 0895731993
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте колеги,след смяна на датчика с нов на вратата на шофьора,пак не иска да светне на таблото че е отворена вратата,другите три работят и съответно показват отворена врата.та искам да знам ако някои се е занимавал да сподели каква е схемата на свързване и къде отиват кабеляците на въпросният датчик

Пон Дек 02, 2013 8:38 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: Audi 80
Нов фен
Отговори с цитат
И аз го имам същият проблем, само дето не съм сменял датчика още...като гледам темата е стара...някой да има информация...
Към колегата с поста от 2013, от къде си закупи новият датчик?

Пет Апр 17, 2015 2:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Според мен първо трябва да се установи проблема, а след това да се купува каквото е необходимо. Колега, може да ви е прекъснат кабел или да има изгорял предпазител, а датчика да си работи.

Съб Апр 18, 2015 5:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
и на мен не ми свети за шофьорската врата, иначе свети за всички други и за багажника. Дали пък не е нарочно направено така, все пак това е шофьорската врата.

Съб Апр 18, 2015 1:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 56
Автомобил: forester 2.0 T
Телефон: 0895731993
Нов фен
Отговори с цитат
още не съм си решил проблема колеги,но съм сигурен че светеше .смених го с втора употреба от колега от форума мисля че беше 10лв като ново.мисля че някъде бяга плюса но не съм се ровил по колата да търся от къде по принцип отворих стария бутон и мисля че няма как да се развали вътре има една пластинка и пружинка която затвара веригата когато бутона излезе .решил съм да му пусна един кабел от задния бутон иначе е доста неприятни вечерно време отвараш и тъмница

Нед Апр 19, 2015 7:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 190
Автомобил: Христофор
Рейтинг: 74
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
може и да греша, но там плюс не би трябвало да има изобщо. Бутона (датчика) подава към плафона маса, която взима от купето през винта с който се закрепя към него. Свали бутона, зачисти/понадери с отвертчица или шкурка контактната повърхност, пръсни ВЪВ бутона контактен спрей или вд40 и го продухай/подсуши после. Смени винта ако е ръждясал.

На огромната част от колите принципа е същия за този датчик. Ако греша, моля да ме поправят...

Вто Апр 21, 2015 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема