Отговори на тема
 Скърца рейката - Фори 98 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 190
Автомобил: Христофор
Рейтинг: 74
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Разскърца се рейката. Като навивам на място волана наляво и скрибучи като стар матрак. Надясно обаче не скърца. Хидравлично масло долях, въртях на отворено казанче наляво-надясно да се обезвъздуши, промяна няма - продължава да скърца. Омаслено е долу, по кутията, теча не е от скоро. Маншоните не съм пипал да проверя здрави ли са. Не ми насича волана при въртене, както описват колеите в постовете които прочетох свързани с рециклиране на рейка. Ремъка на помпата не се мъчи, не свири, нов е и е натегнат по книжка.

Някакви насоки може ли да дадете? Ясно е че без сервиз сигурно няма да мине, ама все пак...

Вто Мар 28, 2017 6:21 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 65
Автомобил: субару форестър
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Готов си за смяна или рециклиране .... не чакай много !!! При мен звукът не спря , а увеличи разхода на течност. След рециклиране в Пловдив нещата се успаха ... карам вече 10 000 км..

Нед Апр 02, 2017 7:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 190
Автомобил: Христофор
Рейтинг: 74
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
развитието - рейката е съвсем ок, смених шарнир, накрайник и съдран маншон. сеа всичко е тихо.
100на жълтици с труда.

Пет Апр 28, 2017 6:38 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема