Здравейте, колеги
като пълен новак на тема субару, се получи доста странен за мен фал. Радиатора на колата беше заминал и аз по сайтове, и до колкото видях, си поръчах радиаторче (Valeo) и див и щастлив тръгнах да го сменам, но преди да сваля стария, видях,че е различен.Има си щуцери и маркучи,водещи към края на скоростната кутия(предполагам диференциала).Според сайтове радиатора ми трябва да е този,който си купих нооо...
Става дума за Subaru Forester S-turbo '99, ръчна скоростна кутия, с клима (JF1SF5LD3XG03378). Понеже не съм в България, гледам да си оправям повечето неща сам, иначе е доста солено.Цената на радиатора ( пак Valeo ) с масления охладител е около 300ЕВРО, та явно ще се сменя с него( дават го за коли с автоматична СК и без клима ) ... Ще може ли да ми кажете какво точно тече в тези маркучи към шуцерите ( масло| охладителна течност ) и като ги сменям нещо по-специфично, обезвъздушаване... за което трябва да внимавам
Хиляди благодарнисти предварително
П.п. това че имам датчик за температура на задния диф. и съответно лапичка на таблото, означава ли че трябва да има виско шпер ?